BERD majorează cu 5 milioane de euro împrumutul acordat Agricover Credit IFN

AgriculturaUE-720x340
Sursa foto: Agricultura Romaneasca

BERD creditează cu încă 5 milioane de euro (echivalent în lei) Agricover Credit IFN, o companie specializată în finanţarea sectorului agricol.

Acest împrumut va permite companiei să susţină nevoile de finanţare ale fermierilor locali, să îşi majoreze portofoliul de clienți şi să îşi crească cota de piaţă.

Agricover Credit IFN se plasează într-o poziţie de lider în zona creditelor pentru sectorul agricol, firma colaborând cu mai mult de 15% dintre fermierii din România.

Cu o experienţă de 19 ani în agricultura românească şi peste 1000 de angajaţi, Agricover sprijină peste 5700 de fermieri prin intermediul celor două firme principale, Agricover SRL şi Agricover Credit IFN.

In 2017 BERD a achiziționat aproximativ 13% din capitalul Agricover Holding SA.

BERD este unul dintre cei mai mari investitori instituţionali din România. Banca promovează stabilitatea şi diversificarea produselor din sectorul financiar, dezvoltarea infrastructurii prin creşterea eficienţei şi o implicare mai mare a sectorului privat, cât şi restructurarea sectorului energetic şi creşterea sustenabilităţii şi eficienţei energetice.

Totalul investiţiilor BERD în România până în prezent se ridică la 8,3 miliarde de euro în aproape 430 de proiecte. Doar anul trecut, Banca a investit peste jumătate de miliard de euro în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here