Autoturism căutat de autorităţile din Austria, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră

Sursa foto: Botosaneanul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa – judeţul Timiş au depistat la controlul de frontieră un cetăţean francez, care conducea un autoturism marca BMW, căutat de autorităţile din Austria.

,,În data de 02.02.2019, ora 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, un cetăţean francez în vârstă de 22 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW,, se arata in comunicatul transmis de  Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Austria.

Tânărul în cauză a declarat că a cumpărat autoturismul din Serbia de la o persoană necunoscută şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 25.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul sectorului, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here