Auchan Retail România anunță parteneriatul cu Uber Eats

Începând cu 11 decembrie, Auchan intră în platforma Uber Eats cu o gamă specială de produse de restaurant, creată de Chef Marin Sabău și Chef Sorin Barbu. Primul magazin conectat la platformă este Auchan Cotroceni, urmând ca, în scurt timp, toate magazinele din București aflate în aria de acoperire actuală a Uber Eats să ofere acest nou serviciu.

Clienții Uber Eats vor putea comanda din aplicație meniurile speciale Auchan, urmând a primi produsele într-un timp foarte scurt. Meniurile create de cei doi Chefi Auchan sunt disponibile pentru clienți și în sistemul Auchan Click&Collect, prin comandă pe site-ul lamasa.auchan.ro și ridicare direct din magazin, în 30 de minute. Astfel, Auchan vine în întâmpinarea clienților cu servicii complete, adaptate dorințelor și nevoilor lor: livrarea sau ridicarea personală.

Gama de meniuri nou lansată cuprinde 25 de feluri de mâncare din bucătăria românească modernă, cu origini tradiționale, dar și din bucătăria internațională, la cel mai înalt nivel de calitate și la prețuri accesibile, așa cum Auchan și-a obișnuit clienții de-a lungul timpului.

Vedete sunt atât renumitele mâncăruri tradiționale reinterpretate de chefii Auchan (ciorba de burtă cu hrean și ardei iute, ciorba de văcuță, tochitura de porc cu mămăliguță și brânza de capră cu mărar, tigaie picantă de pui cu alune caramelizate, clătite cu miere și nuci sau papanași cu iaurt grecesc și dulceață de afine), cât şi preparatele mai ușoare cum sunt supa cremă de legume, salatele (caprese cu mozarella și bocconcino, bulgărească cu jambon afumat sau cea cu ton și capere). La toate acestea, se adaugă garniturile inedite (ex. ciuperci la grătar cu sos de parmezan) și sandwich-urile calitative (cu pui la grătar și salată coleslaw, cu salam de Sibiu și brânză brie sau ciabatta italiană).

Toate meniurile sunt gătite zilnic, cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate, în laboratoarele specializate de gastronomie tip restaurant din magazinele Auchan, de către bucătari specializați, respectând întocmai rețetele create de chefi și toate standardele și procedurile de calitate și securitate alimentară.

„Vrem să facem și mai mult pentru clienții noștri din perspectiva gamelor, serviciilor și experienței și am decis să ducem la un nou nivel gastronomia Auchan, asociindu-ne cu liderii mondiali ai livrării rapide, pentru a deveni cei mai buni în domeniul bucătăriei calitative și accesibile.

Reinventăm astfel gastronomia Auchan, creând o gamă specială de produse și meniuri care își au originea în bucătăria tradițională, modernizată și dusă la rang de artă culinară de către cei doi chefi Auchan, medaliați național și internațional. Preparatele sunt produse în laboratoarele noastre de gastronomie tip restaurant și vor fi accesibile tuturor, la prețuri foarte bune, fie cu livrare, mulțumită parteneriatului cu platforma Uber Eats, fie în sistem de ridicare personală – Click&Collect, prin comenzi pe site-ul lamasa.auchan.ro.

Acest proiect, derulat cu multă pasiune, exigență, grijă și responsabilitate, reprezintă o nouă dovadă a devotamentului nostru față de clienți și o cale concretă de îndeplinire a viziunii noastre „Auchan schimbă viața”, a declarat Tiberiu Dăneţiu, director Client și Inovație Auchan Retail România.

„Peste tot în lume, aplicaţia Uber Eats oferă restaurantelor acces la mai mulţi clienţi și la date statistice care le pot ajuta să crească și să se adapteze pe piaţa de livrare a mâncării, aflată în plină creştere. Urăm bun venit Auchan Retail România în aplicația Uber Eats și ne bucurăm că putem oferi utilizatorilor noștri încă o opțiune de mâncare gustoasă, sănătoasă și accesibilă, livrată la o Uber-viteză”, a menționat Răzvan Voicu, Manager Operațiuni Uber Eats România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here