Artificiile de nunta vor transforma evenimentul intr-unul memorabil pentru toti invitatii!

0
artificii nunta
Artificii nunta

Nunta este cea mai importanta zi din viata mirelui, dar mai ales a miresei. Orice fetita viseaza, inca de cand e mica, la clipa in care iubitul ei va ingenunchea si o va cere in casatorie, dar si la clipa in care ea va imbraca rochia alba si va sarbatori alaturi de sute de invitati. In plus, fiecare tanara s-a gandit macar o data cum arata viitorul ei sot, dar si rochia de mireasa, tortul sau aranjamentele florale.

Totusi, cel mai probabil niciunul dintre aceste elemente nu va transforma petrecerea ta intr-una memorabila pentru toti invitatii asa cum ar face-o un foc de artificii de nunta. In timp ce ceremonia religioasa, dansul mirilor si momentul tortului pot fi surprinse cu ajutorul telefoanelor mobile, un spectacol pirotehnic va fi urmarit de toti cei prezenti, stransi laolalta in curtea localului si ar reprezenta un final grandios pentru o seara minunata.

Pe langa jocul spectaculos de lumini si sunetele puternice pe care le emit, artificiile de nunta sunt apreciate si pentru versatilitatea lor. Cele mici, de interior, dau momentului tortului culoarea si importanta cuvenite, iar cele mari, de exterior, vor crea o atmosfera demna de un asemenea eveniment fericit.

Nu intamplator, artificiile sunt folosite de mii de ani, din China pana in SUA si din Danemarca pana in Africa de Sud pentru a marca Anul Nou, zilele nationale, evenimente fericite precum nunti sau reusite de business, dar si pentru a oferi un final grandios marilor concerte sau evenimente sportive.

La cativa ani dupa marea petrecere, amintirile vor incepe sa se estompeze, indiferent cat de frumoasa a fost atmosfera. Cu toate acestea, este de ajuns sa privesti imaginile si clipurile video realizate de fotograful profesionist, pentru a retrai emotia fiecarui moment. Iti vei reaminti ce pantofi ai purtat, cum au fost imbracate domnisoarele de onoare si cum arata localul in care ati petrecut. Imagineaza-ti insa cum vor arata artificiile de nunta in poze si filmulete, surprinse de un profesionist, de la nivelul solului sau chiar dintr-o drona!

In cazul in care bugetul nu iti permite sa angajezi o companie care sa se ocupe de focul de artificii la nunta, nu este nicio problema, le poti achizitiona si lansa chiar tu! Trebuie insa sa tii cont de cateva aspecte extrem de importante:

1. Achizitioneaza artificii de nunta doar de la magazine autorizate. Doar asa ai garantia ca vei primi un produs sigur, care va functiona ireprosabil si care, folosit in mod corespunzator, nu va pune integritatea fizica si viata nimanui in pericol.

2. Citeste instructiunile si avertismentele de pe eticheta inainte de a folosi produsul. Inainte de a desface, a monta si a aprinde artificiile de nunta, citeste cu atentie instructiunile si avertismentele de pe eticheta si conformeaza-te intru totul acestora!

3. Desemneaza o persoana responsabila pentru a se ocupa de materialele pirotehnice. Persoanele foarte obosite sau aflate sub influenta bauturilor alcoolice nu trebuie sa se ocupe de acest aspect, deoarece capacitatea lor de concentrare si de coordonare poate fi afectata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugăm scrie un cometariu
Te rugăm introdu numele tău