Anunț

curierul-national-feature-image

Compania de Apă Someș S.A. anunță demararea procedurii de selecție a candidaților în vederea ocupării funcţiei de Director Comercial la Compania de Apă Someș S.A.

Condițiile de participare, cerințele şi criteriile de selecție precum și etapele procesului de selecție se găsesc pe pagina web a COMPANIEI DE APĂ SOMEŞ S.A. – www.casomes.ro

Dosarele de candidatură cu documentele solicitate prin prezentul anunţ vor fi depuse la Registratura Companiei de Apă Someș S.A din Cluj-Napoca, Bdl. 21 Decembrie 1989, nr.79, în perioada 04.12.2018-03.01.2019 între orele  0730 –1600 ( luni – joi ) si 0730 – 1330 ( vineri), în plic închis și sigilat, sau prin poștă cu confirmare de primire la adresa Companiei mentionata mai sus, sau prin email la adresa concurscassa@gmail.com.

Pe plic se va menţiona: „Procedura de recrutare Compania de Apă Somes S.A. / Poziţia pentru care se aplică / Nume şi prenume candidat / A nu se deschide până la data stabilită pentru evaluarea conformității administrative a dosarelor și a eligibilității candidaților ”. Mesajele pe e-mail vor avea titlul : „Candidatura Compania de Apă Someș S.A.,  Nume _____ Prenume___________”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here