ANRE schimbă regulile în energie

foto: restartenergy.ro

Comitetul de reglementare al ANRE a luat în discuție și a aprobat:

– modificarea Licenţei nr. 1085 pentru exploatarea comercială a capacităţilor de producere a energiei electrice şi termice în cogenerare, acordate Societății Complexul Energetic Oltenia S.A, în sensul excluderii blocului G5 din CTE ROVINARI, cu o capacitate instalată de 330 MW electrici, aflat în reparație capitală până la 30.06.2021, din Condiţiile specifice asociate acestei licențe;

– modificarea Licenţei nr. 1180 pentru exploatarea comercială a capacităţilor de producere a energiei electrice, acordate Societăţii Naţionale de Gaze Naturale ,,ROMGAZ” S.A., în sensul excluderii grupurilor nr. 1 şi nr. 6 din cadrul CTE IERNUT, cu o capacitate instalată de 100 MW electrici și, respectiv, 200 MW electrici, din Condiţiile specifice asociate acestei licențe, la solicitarea titularului licenței.

Așa cum s-a angajat, ANRE continuă analiza capacităților de producere a energiei electrice în vederea evaluării cât mai corecte a puterii instalate a acestora și a publicat, pe pagina proprie de internet, situația puterilor instalate în capacități de producere la data de 01.11.2019, situație care va fi actualizată periodic, se arată într-un comunicat de presă al ANRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here