ANM a emis o prognoză specială pentru București: vreme instabilă!

umbrela_ploaie_poza_buna_ploaie_umbrela_albastra_40979100
Sursa foto: Realitatea.net

Sâmbătă (08 iunie), vremea va fi caldă, dar și în general instabilă. Mai ales spre seară, vor fi averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și, posibil, vijelie și grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade.

Duminică (09 iunie), vremea se va menține caldă, dar se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică. Vor fi intervale cu averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și condiții de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade.

Luni (10 iunie), gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat. Vor fi înnorări și intervale cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua și aspect de vijelie și, posibil, căderi de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

Marți (11 iunie), vremea va fi în general instabilă și, în special după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29…30de grade, iar cea minimă de 16…17 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here