Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Articole din editiile precedente:

Personalităţi omagiate la Ateneu: Valeriu Râpeanu, o viaţă în slujba culturii naţionale

Sursa foto: Mișcarea de Rezistență
Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită pe 15 ianuarie, a prilejuit Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale omagierea a treizeci şi şase de persona ... »

Participarea României la cea de-a 83-a ediție a Expoziţiei Internaționale “Săptămâna verde”, 2018

www.madr.roCurierul Naţional
În perioada 19 - 28 ianuarie 2018 va avea loc, la Berlin, Germania, cea de a 83- a ediţie a expoziţiei internaţionale „Săptămâna Verde”, la care Bulgaria va fi țară parteneră. La ediţia din acest an, Ministe ... »

CALENDAR

MarţiO noapte furtunoasă. Teatrul Arte dell’Anima vă invită la spectacolul „O noapte furtu­noasă”, în regia lui Florin Liţă. Distribuţia este formată din: Alexandru Banciu (Jupân Du­mi­trac ... »

PE SCURT

• Deputaţii sunt gata să negocieze ţinte obligatorii cu miniştrii UE pentru a atinge 35% eficienţă energetică şi 35% energie din surse rege­nerabile în consum, până în 2030.• Alegerea în frunte ... »

PE SCURT

 • Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) "condamnă categoric inten­ţia cetăţeanului român Traian Bă­sescu de a înainta în Parlamentul României o ini­ţiativă legislativ ... »

CALENDAR

AstăziBoeing Boeing. Comedia “Boe­ing Boeing” a intrat în cea de-a şasea stagiune, fiind vizionată de la premieră şi până în pre­zent de peste 45.000 de spectatori. De altfel, Boeing Boeing deţin ... »

CALENDAR

Sâmbătă• “Cântec pentru Tisha” în­seam­nă performanţă actori­cească, un scenariu unic inedit, mu­zică originală, adaptată ge­nului de muzică de calitate pentru cei mici. Este ... »

PE SCURT

• Carrie Gracie, jurnalistă la BBC, şi-a anunţat demisia din postul de redactor-şef la bi­roul din China, protestând în acest mod împotriva "culturii salariale secrete şi ilegale" din cadrul institu ... »

PE SCURT

• Comisarul european pentru Economie şi societate digitală, Mariya Gabriel, a cerut luni o "abordare europeană" asupra "fake news", inaugurând un grup de experţi care să ana­lizeze acest dosar, î ... »

CALENDAR

Joi• Comedia „Pariu pe Charlie sau când îşi bagă soacra nasul”. Regia: Bogdan Gagu. Distribuţie: Adri­ana Guluţanu, Eduard Bot, Roxana Soare, Bianca Anas­ta­siu. Muzica: Daniel Simion. Un text ad ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

toate parlamentele post 2009 sunt ilegitime si lov ...
Andreea Paul: Cerem fiecărui demnitar român: Raportul anual de activitate însoțit de Raportul cheltuielilor publice cu mandatul său și o lege pentru sancționarea celor care nu o fac!

daca dragnistii nu-si vor lasa pasnic labele de pe ...
Numeroase grupuri de manifestanti din tara au ajuns la Bucuresti pentru a participa la protest. Primii protestatari s-au adunat in Piata Univesitatii

dobanda trebuie sa fie ceva mai mare decat inflati ...
BNR nu exclude cresterea dobânzii

decat cheltuim miliarde, mai trebuie sa si facem?! ...
Autostrada Ploieşti-Braşov a intrat în dezbatere publică

UTOPIE : DUPÃ ,AŞA lege VOM IMPORTA parlamantar ...
Andreea Paul: Cerem fiecărui demnitar român: Raportul anual de activitate însoțit de Raportul cheltuielilor publice cu mandatul său și o lege pentru sancționarea celor care nu o fac!

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Opinii

Economie

Fonduri Europene

Actualitate Companii

Politic

Economie mondiala

Actualitate

IT&C