Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
BNR gaseste noi stratageme pentru limitarea creditelor in valuta

BNR gaseste noi stratageme pentru limitarea creditelor in valutaRALUCA DRAGOI
Asociatia Romana a Bancilor (ARB) nu este de acord cu majorarea rezervelor minime obligatorii in valuta pe care bancile comerciale sunt obligate sa le constituie la Banca Centrala. Astfel, se confirma inca o dat ... »

De anul viitor, economia romaneasca se va raporta la euro

(R. D.)
Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a declarat ieri ca de anul viitor se va trece la referinta in euro. Valentin Lazea, economist-sef al BNR, a explicat ca aceasta este o decizie pur tehnica a Bancii Nationale. "Banca Centrala Europea ... »

In primul semestru din 2003, vor fi scoase la vanzare sase societati din industria de aparare

Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) va scoate la vanzare, in prima jumatate a anului 2003, sase societati din industria de aparare la care statul detine pachete majoritare de actiuni si al caror capital ... »

Sindicalistii vor sa cumpere actiuni ale Electrica

Sindicalistii din transportul de electricitate sustin mentinerea monopolului de stat asupra sectorului energetic, acceptand privatizarea doar in schimbul unor clauze sociale ori a vanzarii unor actiuni catre angajati, informeaza coresponden ... »

Articole din editiile precedente:

Salariatii de la Uzina Mecanica Fina Bucuresti au intrerupt lucrul

Salariatii Uzinei Mecanica Fina Bucuresti au intrerupt lucrul incepand din 15 noiembrie, pentru o perioada de timp nelimitata. Salariatii sunt nemultumiti de neacordarea salariilor si de atitudinea patronului italian al uzinei, Sergi ... »

Trei firme vor infiinta un parc industrial in Baneasa

Societatile comerciale Metav Bucuresti, CB Richard Ellis Romania si Romair Consulting au incheiat un parteneriat in vederea constituirii unui parc industrial in zona Bucuresti - Baneasa, investitia in valoare de circa 1.064 miliarde lei ... »

Ispat pune gaj Sidexul pentru creditul BERD

(F. G., I. E.)
Curierul national a aratat, in numerele sale anterioare, ca noua conducere a Ispat Sidex intentioneaza sa gajeze activele combinatului pentru creditul de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Desi reprezentantii Ispat au ... »

Dolarul scade, euro creste

(Radu Georgescu)
A treia saptamana a lunii noiembrie a debutat cu o noua crestere a cursului leu/euro, dupa ce saptamana trecuta aceasta a avut o tendinta descrescatoare, dupa atingerea maximului de 34.000 lei. Deprecierea leului s-a datorat usoarei cre ... »

Numarul contractelor futures, in crestere

(Radu Georgescu)
Ieri, in piata la termen sibiana au fost tranzactionate 1.194 contracte futures si optiuni. Reamintim ca in prima jumatate a lunii noiembrie au fost tranzactionate 25.297 contracte, dublu fata de numarul total al celor realizate in noiembri ... »

Curtea de Conturi a descoperit plati ilegale la companiile de electricitate

Curtea de Conturi a descoperit o serie de nereguli la companiile din domeniul productiei, transportului si distributiei de electricitate, care, intre altele, au facut plati ilegale unor antreprenori, au declarat, ieri, presei, surse par ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Cumva echipa Dragnea- Dancila- Nicolicea va plec ...
Lovitură pentru Ungaria: Statutul de democraţie sigură, pus la îndoială de Canada, după ce o activistă a primit azil politic

Cumva echipa Dragnea- Dancila- Nicolicea va plec ...
Lovitură pentru Ungaria: Statutul de democraţie sigură, pus la îndoială de Canada, după ce o activistă a primit azil politic

meic a foto?! ...
Viorica Dăncilă, noi precizări despre Pilonul II de pensii: Nu se desființează, dar vom face o analiză

Canada da note altor tari despre cat de sigure sun ...
Lovitură pentru Ungaria: Statutul de democraţie sigură, pus la îndoială de Canada, după ce o activistă a primit azil politic

si din india au plecat alungati! ...
Lovitură pentru Ungaria: Statutul de democraţie sigură, pus la îndoială de Canada, după ce o activistă a primit azil politic

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: