Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
20.695 locuri de muncă vacante la nivel naţional

Sursa foto: Ziar de Cluj
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 20.695 locuri de muncă, ... »

Absolvenţii pot beneficia de o primă de inserţie de 1.500 de lei

Sursa foto: eskape.ro
Din acest an, absolvenţii înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă şi care se încadrează în muncă în termen de 60 de zile de la absolvire pot solicita prima de inserţie în cuantum de 1 ... »

Hotărâri CA al BNR pe probleme de politică monetară

Sursa foto: Profit.ro
Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României a hotărât următoarele:Majorarea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 2,00 la sută pe an de la 1,75 la sută pe an începând cu data ... »

BNR nu exclude cresterea dobânzii

b1.ro
Banca Națională a României (BNR) estimează o creștere a dobânzii monetare, din cauza cererii interne.Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, a precizat că acest lucru nu este exclus, pentru că banca centrală urm ... »

4,02% rata şomajului înregistrat în evidenţele ANOFM în luna decembrie 2017

La sfârşitul lunii decembrie 2017, rata şomajului înregistrat la nivel naţional a fost de 4,02%, maimare cu 0,02 pp faţă de luna anterioară şi mai mică cu 0,75 pp faţă de luna decembrie a anului2016.Dintre cele 351.105 ... »

Articole din editiile precedente:

ANAF pune piedică donaţiei de 2%

Ramona Olaru / gds.ro
Persoanele fizice care vor să doneze unei asociaţii sau fundaţii 2% din impozit trebuie să meargă personal la ANAF să depună Formularul 230 sau să îl depună online, dar tot personal. Fiscul susţine că s-au luat aceste măsu ... »

Gradul de implementare a măsurilor de sprijinire a antreprenoriatului şi a IMM-urilor

Andreea Andrei
 Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a efectuat o analiză a gradului  de implementare a măsurilor de sprijinire a antreprenoriatului şi a IMM-urilor în speci ... »

În 2018, lumea intră într-o perioadă critică a riscurilor în creștere

Curierul Naţional
· Caracterul structural si interdependența riscurilor reprezintă o amenințare la adresa sistemelor pe care se fundamentează societatea, economia și relațiile internaționale, potrivit The Global Risk Report 2018· Potrivi ... »

MCSI: Programatorii cu studii medii, scutiti de impozit de la 1 februarie

HotNews.ro
Programatorii cu studii medii care urmeaza cursurile unei institutii de invatamant superior vor fi scutiti de impozitul pe salariu de la 1 februarie 2018, a anuntat, joi, Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, citat de Ag ... »

An 2017 de succes pentru Daimler Trucks: vânzările au crescut semnificativ față de 2016, volumul total estimat fiind de 465.000 unități

Curierul Naţional
· Livrările realizate de Daimler Trucks în primele 11 luni ale anului 2017, în creștere cu 12% față de perioada similară din 2016· Daimler și-a mentinut cu succes poziția de lider de piață în Europa, ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

toate parlamentele post 2009 sunt ilegitime si lov ...
Andreea Paul: Cerem fiecărui demnitar român: Raportul anual de activitate însoțit de Raportul cheltuielilor publice cu mandatul său și o lege pentru sancționarea celor care nu o fac!

daca dragnistii nu-si vor lasa pasnic labele de pe ...
Numeroase grupuri de manifestanti din tara au ajuns la Bucuresti pentru a participa la protest. Primii protestatari s-au adunat in Piata Univesitatii

dobanda trebuie sa fie ceva mai mare decat inflati ...
BNR nu exclude cresterea dobânzii

decat cheltuim miliarde, mai trebuie sa si facem?! ...
Autostrada Ploieşti-Braşov a intrat în dezbatere publică

UTOPIE : DUPÃ ,AŞA lege VOM IMPORTA parlamantar ...
Andreea Paul: Cerem fiecărui demnitar român: Raportul anual de activitate însoțit de Raportul cheltuielilor publice cu mandatul său și o lege pentru sancționarea celor care nu o fac!

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Opinii

Economie

Fonduri Europene

Actualitate Companii

Politic

Economie mondiala

Actualitate