Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Auto

Parteneriatul dintre GEFCO România şi Dacia se extinde pe noi pieţe de distribuţie

Auto


Sursa foto: HotNews

Data adaugarii: 2017-10-11

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


GEFCO România, subsidiara Grupului GEFCO, jucător global în logistica industrială şi lider european în logistica automobilelor, anunţă extinderea parteneriatului său cu Automobile Dacia.

„Automobile Dacia este unul dintre cei mai de încredere parteneri GEFCO, alături de care am construit o colaborare solidă pe termen lung, astfel că suntem încântaţi să anunţăm extinderea acesteia. Potrivit planului strategic de dezvoltare al GEFCO Group, prioritatea numărul 1 este aceea de a face parte din strategia de dezvoltare a clienţilor noştri. Avem convingerea că acest parteneriat cu baze solide va susţine pe mai departe dezvoltarea regională şi operaţională a Automobile Dacia, consolidând, în acelaşi timp, abilitatea noastră de a satisface cerinţele clienţilor noştri prin oferirea de excelenţă operaţională şi prin gestionarea eficientă a costurilor acestora”, a declarat Jérôme Chevrolet, Area Manager pentru regiunea Balcanilor şi director general al GEFCO România şi Bulgaria.
Pe lângă soluţiile de transport feroviar şi rutier către Franţa, Spania, Portugalia şi Italia, oferite pe parcursul ultimilor nouă ani, GEFCO România asigură  pentru Dacia, unul dintre principalii săi clienţi, transporturile către zona Benelux şi alte pieţe internaţionale.
Prin această extindere a colaborării dintre cele două companii, GEFCO România oferă Automobile Dacia servicii de logistică, facilitând livrarea pe cale ferată către Belgia a vehiculelor produse de  Dacia la Mioveni. GEFCO România va oferi, de asemenea, soluţii de transport pentru distribuţia vehiculelor finite la reprezentanţele Dacia din zona Benelux, Marea Britanie, ţările nordice şi pieţele din America de Sud.

Aproape un deceniu de transporturi de vehicule finite Dacia

Bazele solide ale parteneriatului dintre GEFCO România şi Automobile Dacia au fost puse în anul 2008, când GEFCO România a devenit primul operator logistic responsabil de transporturile feroviare ale Dacia, odată cu reluarea livrării de vehicule finite pe calea ferată de către producătorul auto.
Prima etapă a acestei colaborări a constat în demararea operării de către GEFCO România a transporturilor feroviare de automobile Dacia către pieţe din vestul Europei precum Franţa, Spania şi Portugalia, utilizând ruta Piteşti-Constanţa. În primăvara anului 2008, s-a adăugat şi Italia destinaţiilor anterioare ale vehiculelor finite produse de Dacia.
În anul 2013, a fost făcut un nou pas în dezvoltarea parteneriatului dintre cele două companii, GEFCO România operând atât transporturile feroviare ale vehiculelor finite Dacia către Franţa, cât şi distribuţia locală către reprezentanţele Dacia din centrul şi nordul Franţei. Mai mult, în anul următor, GEFCO România a preluat complet operarea transporturilor Dacia înspre şi dinspre Europa Centrală şi de Vest.

Investirea resurselor necesare conduce la rezultate extraordinare

Pentru a asigura cele mai bune servicii de transport pentru Dacia, GEFCO România a repartizat mai multe echipe de şoferi dedicate uzinei Dacia de la Mioveni - echipe responsabile de preluarea autovehiculelor la punctul de plecare al transportului pe cale ferată şi încărcarea acestora în vagoanele de tren. GEFCO România a alocat parteneriatului cu Automobile Dacia o medie de peste 150 de vagoane de tren şi peste 200 de camioane.
În urma investiţiilor de resurse şi know-how în cadrul parteneriatului cu Automobile Dacia, GEFCO România are capacitatea de a gestiona fluctuaţiile de volum din fluxurile de producţie şi din diferite perioade ale ciclului industrial, reuşind să creeze între fluxuri sinergiile necesare pentru a oferi soluţii logistice la parametri constanţi. Cei 70 de ani de experienţă în transportul feroviar al vehiculelor finite este un atu important care permite GEFCO România să ofere Automobile Dacia, ca şi tuturor clienţilor săi, cele mai bune soluţii logistice pe parcursul întregului lanţ de distribuţie.

Dezvoltarea viitoare a unei colaborări fructuoase

Parte a planului de dezvoltare a parteneriatului GEFCO România - Automobile Dacia, ambele companii iau în considerare extinderea cooperării lor în domeniul transporturilor navale şi în extinderea reţelei naţionale de distribuţie Dacia în România.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Cu cat tuna si fulgera Dragnea mai tare impotriva ...
  Sesizarea lui Klaus Iohannis privind statutul magistraților, pe masa CCR

  cu asemenea comisioane ,prefer cu plata la ghiseu ...
  ING Bank România lansează ING Pay – soluția de plată cu telefonul mobil

  Garda de Mediu spune ca depunerile sunt in limita ...
  Poluarea aerului in Gorj, ignorata de autoritati

  cele 100 mld de € sunt facute de polonezi in occ ...
  Brexit: Polonia se desolidarizează de blocul european

  puturosii occitentali le convine ca cei din est:p ...
  Brexit: Polonia se desolidarizează de blocul european

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: