Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Bugetarii, invidioşi unii pe alţii din cauza salariilor

Ramona Olaru / gds.ro
După aplicarea Legii salarizării unitare, există foarte mari diferențe salariale între lucrători, comparativ cu pregătirea fiecăruia. Iată cât câștigă un medic rezi ... »

5 caracteristici comune pe care le au femeile cu succes în afaceri

Sursa foto: mrmarketing.info
 Care este cheia unei afaceri de succes în cazul femeilor? Şi de ce unele antreprenoare par a avea mai mult succes decât altele? Ce face diferenţa între succes şi eşec în lumea femeilor de afaceri? Şi, de c ... »

Număr mare de farmacişti şi psihiatri pe cap de român

Gazeta de Sud
 Cel mai mare număr de farmaciști înregistrați la nivelul Uniunii Europene sunt în Malta, Belgia, Spania, Italia, Irlanda, Lituania, Finlanda, Franţa, Grecia, Cipru şi România, arată datele publicate de Oficiul ... »

România a căzut pe locul 64 în lume la competitivitatea talentelor la începutul acestui an, de pe locul 55 anul trecut

Andreea Paul ( INACO)
Regresul României cu 9 poziții în recentul "Raport Global al Competitivității Talentelor 2018. Diversitate pentru Competitivitate" - de pe locul 55 anul trecut, pe locul 64 anul acesta, din 119 state ale lumii anali ... »

1 martie 2018, noul termen de depunere a Declaratiei 600

 Pe 22 ianuarie, Ministerul Finanţelor a publicat  pe site-ul instituţiei pentru dezbatere publică proiectul de OUG privind Declaraţia 600. Noul termen de depunere a Declaraţiei 600 este 1 martie 2018. Iniţial, termenul a fo ... »

Împrumuturi și credite de consum - ce trebuie să știi!

Când contractați credite de consum, este bine să știți că există norme UE în vigoare care vă protejează înainte de semnarea contractului și care vă permit, la nevoie, să îl anulați. Informații important ... »

ANAF a colectat 214,95 miliarde lei în 2017 și a realizat programul prevăzut de legea bugetului

Curierul Naţional
Planul de încasări al ANAF pentru 2017 a fost de 214,37 mld. lei. Conform datelor dintrezorerie s-au încasat 214,95 mld. lei. Această sumă reprezintă cea mai mare încasare anualărealizată de ANAF din 2003, anul &icir ... »

ONU: Romania, intre primele zece tari din Europa de Est ale caror populatii vor scadea cel mai mult pana in 2050

HotNews.ro
Romania se numara intre primele zece tari din Europa de Est ale caror populatii vor scadea cel mai mult pana in anul 2050, in timp ce populatia la nivel global va creste pana la aproximativ 10 miliarde de oameni, in parte datorita dublarii ... »

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 2,8 milioane lei Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani

Curierul Naţional
Consiliul Concurenţei a sancţionat cu amenzi în valoare totală de 2.810.243 lei (aproximativ 600.000 euro) Camera Notarilor Publici Suceava și 72 de notari publici din Suceava şi Botoşani, membri ai acestei organizaţii. Sancți ... »

Decembrie 2017, cea mai mică rata a şomajului a ultimilor 25 de ani

În luna decembrie a anului 2017 rata şomajului înregistrat a fost cea mai mică din ultimii 25 de ani, raportat la aceeaşi lună, potrivit analizei datelor statistice ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei ... »

Caravana “Alege oaia!” ajunge la Iași

Curierul Naţional
Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea va fi prezent marți, 23.01.2018, la Iași, unde va poposi caravana Campaniei naționale de informare și promovare “Alege oaia!”.Evenimentul, ce are ca scop încur ... »

Coldwell Banker Romania il numeste pe Bogdan Voica in pozitia de CEO

Curierul Naţional
• Bogdan Voica este un consultant imobiliar cu o experienta de peste 15 ani pe segmentul real estate din Romania si din regiune• Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, sectia Finante – Banci, si a Universi ... »

Situația la frontieră, în ultimele 24 de ore

Curierul Naţional
În ultimele 24 de ore, traficul de persoane și mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de peste 109.000 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire din țară și de aproximativ 30. ... »

Polițiștii au intervenit la peste 2.000 de evenimente, au aplicat peste 6.000 de sancțiuni contravenționale și au constatat peste 700 de infracțiuni in 24 de ore.

Curierul Naţional
Pentru siguranța cetățenilor, peste 11.000 de polițiști au acționat, în ultimele 24 de ore, la nivel național, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organi ... »

Adunarea Generală Extraordinară a Fundației Naționale pentru Tineret

În data de 19.01.2018 la sediul Fundaţiei Naţionale pentru Tineret (FNT) din Municipiul Bucureşti, Calea Şerban Vodă nr. 213-217, sector 4, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a FNT, şedinţă întrunită statutar, ... »

Un startup din Timişoara foloseşte inteligenţa aritficială pentru a ajuta fermierii să facă agriculutură “smart”

HotNews.ro
Doi antreprenori din Timişoara au creat “inginerul virtual” - o soluţie IT ce foloseşte inteligenţa artificială care ajută fermierii să controleze mai uşor tot ce ţine de plantaţii – precum irigaţiile, starea so ... »

CFR Calatori: Trenul Unirii va face legatura intre Bucuresti si Iasi in 24 ianuarie, de Ziua Micii Uniri

HotNews.ro
Compania de stat CFR Calatori a anuntat marti ca in 24 ianuarie, pe ruta Bucuresti-Iasi, va circula un tren denumit simbolic Trenul Unirii. Miercuri se implinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan ... »

Cadrele didactice vor evalua proiectele de manuale şcolare

Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) organizează o procedură de selecţie a cadrelor didactice în vederea constituirii grupurilor de lucru (pe discipline) care vor evalua proiectele de manuale şcolare pentru clasele I ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

IT&C