3 laptopuri second hand cu un raport calitate-preț excelent

laptop

Imaginea negativă a produselor second hand în România este de înțeles. Aceasta este schițată de numeroșii vânzători falși, care oferă produse declarate funcționale, dar care se demonstrează la scurt timp după achiziție a fi doar alți bani pierduți, ce nu vor mai putea fi recuperați.

De aceea, atunci când se dorește achiziționarea unor laptopuri second hand, este indicat să se opteze pentru companii specializate în acest domeniu, acestea oferind nu doar consilierea necesară, ci și garanții, service și alte beneficii. Desigur, și trierea acestora trebuie făcută atent, fie în funcție de părerile persoanelor apropiate, fie în funcție de informațiile găsite în online.

ABD Computer: „Alege cu atenție laptopurile second hand!”

ABD Computer este o companie din România care comercializează produse IT refurbished, renew, second hand și noi. De-a lungul timpului, mai exact din anul 1996 și până în prezent, aceasta a întâlnit numeroși clienți nemulțumiți de faptul că au achiziționat produse second hand de la diverse persoane, produse care s-au defectat la scurt timp după cumpărare.

Înțelegând scepticismul oamenilor atunci când vine vorba de produsele la mâna a doua, compania încearcă să elimine temerile oferind nu doar produse IT second hand de calitate, ci și alte dovezi de încredere: garanții între 12 și 60 de luni, posibilitatea returnării banilor în primele 30 de zile, posibilitatea înlocuirii produsului pentru neconformități în termen de 90 de zile, posibilitatea plății în rate etc.

Compania recomandă clienților ca, înainte de a achiziționa laptopuri ieftine din categoria second hand, să stabilească cu exactitate la ce vor utiliza produsele. De exemplu, este important ca în cazul în care se dorește utilizarea unor programe de editare foto sau video, să se analizeze modelele mai performante, cu procesoare i5 sau i7. Dacă, însă, se vrea un laptop second hand pentru a ține legătura cu clienții, se poate opta și pentru un model mai simplu, cu procesor i3.

Chiar dacă sunt considerate laptopuri ieftine, cele second hand se găsesc și ele în mai multe variante. De exemplu, există o diferență notabilă în ceea ce privește prețul între laptopurile SH din gama Business și cele din gama Consumer.

3 laptopuri second hand cu raport bun calitate-preț

Multitudinea modelelor de laptopuri second hand de pe abdcomputer.ro facilitează cu mult alegerea produsului potrivit. Dintre toate laptopurile, majoritatea se remarcă prin caracteristici excelente, ce dezaprobă afirmația: laptopurile second hand sunt produse din game mai vechi.

Într-adevăr, sunt prezente și modele de laptopuri second hand mai simple, dar și acestea fac față cu succes exigențelor utilizatorului începător, ce are nevoie de un dispozitiv care să îi permită să navigheze pe internet, să scrie emailuri și să vizualizeze canalele preferate pe YouTube.

Iată 3 modele de laptopuri second hand de la ABD Computer ce demonstrează faptul că produsele din această gamă pot fi atât ieftine, cât și bune:

  • Laptop second hand Lenovo X1 Carbon Intel Core i7-4600U 2.1GHz up to 3.3GHz 8GB DDR3 256GB M2Sata SSD 14inch HD+ 1600×900, la prețul de 2350 lei: este un model de laptop second hand din gama Business, ce se remarcă printr-o memorie DDR3 cu o capacitate de 8192 MB și o capacitate de stocare SSD de 256 GB. Dispune de o placă video HD graphics integrată, model 4000, de porturi USB 3.0, HDMI și Display, de cititor de carduri și de o baterie Li-Polymer (46 Whr).
  • Laptop second hand Dell Latitude E7240 Intel Core i7-4600U 2.10GHz up to 3.30GHz 8GB DDR3 256GB SSD Webcam 12.5 inch, la prețul de 1799 lei: este, de asemenea, un model Business, care are o memorie de 8192 MB (DDR3), o capacitate SSD de 256 GB și dispune de placă video integrată HD Graphics. Este ușor de transportat (dimensiuni 20x311x211 mm și greutate de 1,34 kg), iar bateria (Li-Polymer 31 Whr) ține minim o oră.
  • Laptop second hand HP ProBook 640 G1 Intel Core i5-4210M 2.6GHz up to 3.2GHz 4GB DDR3 128GB SSD Webcam 14 Inch, la prețul de 1050 lei: este un laptop SH performant, cu procesor Intel Core i5, display LED, memorie de 4096 MB, stocare SSD 128 GB, placă video integrată, baterie Li-Ion 55 Whr și dimensiuni 340×25,3×237.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here