Gabriela Szabo si-a reluat pregatirile

GABRIELA ALEXE

Atleta se afla in cantonament la Baile Felix
Dupa o perioada buna de repaus, Gabriela Szabo si-a reluat pregatirile, la Baile Felix, unde va ramane pana la 15 decembrie, urmand sa plece apoi in Statele Unite, la altitudine, unde se antreneaza si Lidia Simon. In pregatire pentru Jocurile Olimpice de la Atena 2004, lotul national de atletism si-a inceput antrenamentele in vederea Mondialelor de sala de la Budapesta, din luna martie 2004, practic ultima competitie oficiala inaintea marii confruntari de la Atena.
Daca situatia Gabrielei Szabo s-a limpezit, in acest moment sportiva fiind apta din punct de vedere medical, nu acelasi lucru se intampla cu Violeta Beclea Szekely. Desi a ramas in lotul olimpic, dupa restructurare, Beclea are probleme de sanatate, avand periostita, aflandu-se sub tratament. Astfel, ea are un program de pregatire bazat pe mentinerea si intretinerea fizica. In aceasta situatie este posibil ca sportiva sa nu poata concura la Jocurile Olimpice de la Atena, in cazul in care recuperarea nu va fi totala si mai ales daca nu va avea timp sa atinga pana atunci varful de forma.“Violeta Beclea se afla in pregatire pentru Jocurile Olimpice, dar ea are un program mai usor de antrenamente pentru ca in acest moment este accidentata. In ceea ce priveste participarea ei la JO, deocamdata nu ne putem pronunta, dar ea isi doreste sa mearga la Atena”, ne-a declarat Iolanda Balas, presedintele FRA.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 27 Noiembrie 2003. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.