Venitul minim e garantat de caini, la Botosani

Prinzi doi maidanezi, ai ce manca o luna

Beneficiarii venitului minim garantat din municipiul Botosani vor avea misiunea de a prinde cate doi caini comunitari in contul unei zile de munca in folosul comunitatii.
Cainii prinsi trebuie dusi la padocurile special amenajate de Primarie. Initiativa ii apartine viceprimarului Botosaniului, Florin Ghiorghita, care coordoneaza activitatea de ecarisaj, propunerea sa urmand sa fie inaintata spre aprobare Consiliului Local. Viceprimarul afirma ca, in prezent, pentru prinderea si eutanasierea unui caine Primaria aloca de la buget 350.000 de lei. El a apreciat ca prin noua solutie pe care o propune vor fi economisiti lunar 350 de milioane de lei. “In doua sau trei luni de zile eu cred ca vom rezolva problema cainilor vagabonzi daca va fi adoptata solutia respectiva. Aceasta, cu o economie la bugetul local de peste un miliard de lei”, a mai spus Ghiorghita. (Mediafax)

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 27 Noiembrie 2003. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.