Trei morti si doi raniti intr-un accident rutier in Mures

Trei persoane au murit, iar alte doua au fost ranite, ieri, in urma celui mai grav accident petrecut in judetul Mures in ultimii ani, circulatia pe Drumul European E60 fiind blocata din aceasta cauza timp de cateva ore.
Martorii si politistii afirma ca un autoturism cu numar de Harghita in care se aflau trei persoane a derapat intr-o curba, in localitatea Valenii de Munte, ciocnindu-se cu un TIR care circula din sens opus. TIR-ul a tarat autoturismul pe o distanta de cativa zeci de metri, dupa care
s-a ciocnit cu un camion.
Cei trei pasageri din masina au fost zdrobiti in urma impactului si au murit pe loc, iar soferii camioanelor au fost raniti, unul dintre ei foarte grav.
Plutonierul major, Szekely Adrian, de la Grupul de Pompieri “Horea”, a declarat ca victimele au fost scoase din masini in circa 30 de minute. Soferul TIR-ului a declarat ca totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda. Masinile implicate in accident au ajuns intr-un sant, iar circulatia in zona a fost blocata timp de aproape trei ore. (Mediafax)

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 27 Noiembrie 2003. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.