George Mihaita si L.A. la standul “Curierului national”

Astazi, la ora 15,00, standul “Curierului national” ii va avea ca invitati pe actorul George Mihaita, director al Teatrului de Comedie, si trupa L.A. Primul va sustine un one man show, lansandu-si volumul “Dramele adolescentilor”, Liviu, Aurelian si Adi se vor intalni cu fanii, oferindu-le surpriza unei prime auditii a CD-ului “In sufletul meu”, care va fi lansat oficial la 18 decembrie, la Discoteca Maxx din Regie. Cu acest prilej, L.A. se relanseaza in show-biz, abordand un nou stil, dance cu influente orientale. Invitatii vor pune la bataie, intr-o tombola, doua tricouri cu autografe si isi vor asterne semnaturile pe volumul amintit, pe casete si postere.
Maine, la aceeasi ora si in acelasi loc, cititorii fideli ai ziarului cu postalion se vor intalni cu trupa Trafic (intr-o formula noua, avandu-l in componenta pe Alin Lupsa, ex Gaz pe foc) si cu noile aparitii editoriale ale popularei colectii Biblioteca Pentru Toti.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 27 Noiembrie 2003. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.