Chestorul principal Aurel Neagu:

Controalele Politiei de Frontiera deranjeaza anumite persoane

(A. A.)

Chestorul principal Aurel Neagu, seful Politiei de Frontiera, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa ca “declaratiile publice facute in ultimele luni cu privire la suprapunerea actiunilor Politiei de Frontiera cu cele desfasurate de lucratorii vamali, precum si discreditarea permanenta a legislatiei de frontiera si solicitarea de eliminare a unor articole din lege ne determina sa apreciem ca actiunile politistilor de frontiera deranjeaza, din diferite «motive», anumite persoane”. Neagu a mai spus ca se colaboreaza mai bine cu structuri din afara granitelor decat cu cele din tara, referindu-se la Garda Financiara si Directia Generala a Vamilor.
Aceasta reactie vine la aproximativ trei luni dupa ce Directia Generala a Vamilor a remis presei un comunicat prin care se preciza ca Politia de Frontiera ia asupra sa toate actiunile incununate de succes pe care le-a desfasurat in colaborare cu vamesii.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 27 Noiembrie 2003. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.