Patru pesedisti vor participa la Micul Dejun cu Rugaciune European

Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat, ieri, participarea a patru deputati PSD in Belgia, la Bruxelles, la cel de-al V-lea Mic Dejun cu Rugaciune European.
La aceasta actiune, prevazuta pentru 3 decembrie, vor participa deputatii PSD Vasile Suciu, Petru Andea, Gheorghe Rosculet si Ioan Rus.
Potrivit unui memorandum intern, cheltuielile de transport international, cazare, diurna si taxa de participare in valoare de 25 de euro/persoana urmeaza sa fie suportate din bugetul Camerei Deputatilor.
Si, pentru ca deputatii au solicitat sa plece din tara la 2 decembrie si sa se intoarca la 4 decembrie a.c., Camera urmeza sa suporte cazarea pentru doua nopti, la tariful de 280 de euro/noapate de persoana (adica 2.240 de euro in total pentru cazare), transportul international si diurna pentru doua zile si jumatate.
In memorandum se precizeza ca aceasta actiune, care va avea loc la sediul Parlamentului European, are caracter parlamentar, dar nu este inclusa in planul de relatii externe al Camerei Deputatilor pe anul 2003. (Mediafax)

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 27 Noiembrie 2003. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.