Autoklass Bucureşti Nord, prima locaţie din 2008

Adriana Gera

Centrul de Vânzări şi Service Mercedes-Benz din Odăi este primul din cele 4 noi locaţii programate pentru 2008. Îi vor urma Centrul de Vânzări Autoturisme Mercedes-Benz, din Pipera, Centrul de Vânzări şi Service Mercedes- Benz din Chitila şi Centrul de Vânzări şi Service Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep şi Dodge din Ploieşti.
Roberto Neaga, director general al Autoklass, a declarat, ieri, la inaugurarea centrului Autoklass Bucureşti Nord: "Piaţa auto din România a atins un moment de maturitate. România se dezvoltă ca parte integrantă a pieţei europene deschise, şi a privi un dealer auto doar ca pe o afacere la nivel local ar fi o greşeală. Reţeaua la nivel naţional, serviciile oferite, mai ales cele postvânzare şi calitatea umană şi profesională a echipei sunt calea dezvoltării reale şi de calitate". Autoklass Bucureşti Nord este destinată exclusiv vânzării de autovehicule comerciale uşoare Mercedes-Benz şi realizării operaţiunilor de service (mecanică, electrică şi ITP) pentru camioane, vehicule comerciale uşoare şi autoturisme Mercedes-Benz. Are o suprafaţă de service de 1.800 de mp, un număr de 20 de posturi de lucru şi un stoc de piese de peste 200.000 de euro. Autoklass, care aparţine Romstal Group, a înregistrat prin locaţiile din Bucureşti, Sibiu şi Constanţa afaceri de 74.500.000 de euro în 2007.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 18 Aprilie 2008. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.