Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Primarul din Baia Mare: Mina unde au murit cinci oameni nu era închisă conform standardelor

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, afirmă că mina dezafectată dintr-un cartier al municipiului, unde au murit cinci persoane care căutau fier vechi, nu era închisă conform standardelor, intrările în subteran nefiind marcate corespunzător şi nefiind indicat pericolul. Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că mina de cupru a fost închisă la începutul anilor '90, că se află în administrarea companiei miniere Remin şi că nu au fost respectate standardele de închidere. "Mina Gura Borzaş (numită popular şi Gura Neamţului - n.r.) nu era închisă conform standardelor. Această mină nu a intrat în programul de conservare al Ministerului Economiei, astfel că accesul era mult mai facil. Sunt multe galerii istorice, abandonate, iar perimetrele aparţin companiei miniere. Intrările în mină nu erau marcate corespunzător şi nu era indicat pericolul. Intrarea în galeria unde au murit cei cinci oameni a fost securizată cu o uşă metalică, dar aceasta a fost distrusă în ultimele zile de către cei care căutau fier vechi", a spus Cherecheş. El a precizat că furtul de fier vechi este un fenomen obişnuit în zonă. "Furtul de fier vechi este un fenomen în zonă, oamenii îşi caută astfel de îndeletniciri, mai ales în ultimii ani", a spus Cherecheş. Reprezentanţii Remin nu au putut fi contactaţi, până la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a comenta situaţia.  ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

prin alegerile democratice exprimate de romani in ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

Un necunoscut ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

seamana cu chichirau si gotiu ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

plata o primiti de la plicusor ban ...
O nouă seară de protest în Piața Victoriei

2 mai lasa din yarba ...
Klaus Iohannis: Intervenția Jandarmeriei a fost puternic disproporţionată

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: