Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Util

Oportunităţi pentru investiţii prospere

Util


Sursa foto: www.business-adviser.ro

Data adaugarii: 2018-01-20

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Aţi fost ademenit să investiţi în scheme de îmbogăţire de risc mare cu promisiunea unei „investiţii fără riscuri"? Adesea câştigul nu este altceva decât ghinion.

La ce să fim atenţi!

Dacă căutaţi o cale de îmbogăţire rapidă nu vă bazaţi pe informaţiile pe care le auziţi în cadrul unui seminar de investiţii. Cu toate că sfaturile privind investiţiile pot fi legitime şi utile, mulţi escroci se folosesc de publicitatea exagerată şi de interesul stârnit de seminarii pentru a promova escrocheriile imobiliare sau prin investiţii ale acestora.Investiţiile oferite sunt adesea supraevaluate iar investitorii se lovesc mai târziu de taxe şi comisioane ce nu a fost divulgate de către promotori. Este posibil ca stimulente precum „oportunitate limitată" sau „garanţia închirierii" să nu aducă beneficiile promise dacă se ia în considerare costul total al tranzacţiei.
Chiar dacă nu faceţi investiţii, escrocul poate obţine o sumă mare de bani de pe urma taxelor de participare la seminarii şi cursuri, şi prin vânzarea de rapoarte şi cărţi care nu valorează cât preţul de vânzare al acestora.

Cold calling este un apel telefonic neaşteptat şi nesolicitat din partea unui necunoscut ce vă oferă o oportunitate de investiţie sau consiliere financiară. Oportunităţile oferite prin cold calling sunt de regulă „investiţii" la bursă, ipotecă sau imobiliare, scheme de „îmbogăţire rapidă", tranzacţii cu prime sau tranzacţii cu monede străine. De regulă, escrocii organizează activităţile ilegale din alte ţări decât acelea unde se produc escrocheriile.

Apelurile telefonice nesolicitate privind produse sau servicii financiare sunt ilegale dacă persoana care efectuează apelul nu deţine autorizaţie. Un escroc vă poate oferii date false, prin urmare, trebuie să vă documentaţi temeinic. Escrocheriile ce implică promovarea bursei de acţiuni sau ponturi fierbinţi ajung la dumneavoastră prin intermediul e-mailului sau printr-un mesaj pe telefon încurajându-vă să investiţi într-o companie ale cărei acţiuni sunt prevăzute a creşte. În baza acestui pont
anonim, escrocul speră că noi investitori vor cumpăra acţiuni şi astfel vor ridica preţul acestora. Pe urmă, escrocul îşi va vinde acţiunile la noul preţ ridicat şi va obţine profit. De regulă, acest tip de vânzare duce la scăderea dramatică a preţului acţiunilor iar cumpărătorii acţiunilor rămân cu pierderi importante.

Reţineţi 
Fiţi prevăzător în legătură cu investiţiile ce promit un câştig substanţial cu un risc redus sau inexistent şi evitaţi persoanele care încearcă să vă convingă să participaţi la scheme de „îmbogăţire rapidă". De regulă, cu cât câştigul promis este mai mare cu atât riscul de pierdere este mai ridicat.

Atenţie 
Nu vă grăbiţi - acţionaţi cu prudenţă şi cereţi sfaturi avizate înainte de a lua decizia de a investii.

Gândiţi-vă 
Nu vă angajaţi în nicio investiţie la un seminar - atmosfera la aceste evenimente poate fi încărcată şi intensă.

Cercetaţi 
Dacă cineva încearcă să vă ofere o investiţie sau alte servicii financiare solicitaţi-le numărul autorizaţiei de funcţionare şi verificaţi dacă aceştia sunt acreditaţi.

Întrebaţi-vă 
Dacă un necunoscut ar cunoaşte o cale sigură de îmbogăţire v-ar împărtăşi-o şi vouă?
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  huligani faradelege ...
  Incredibil! Bugetarii din România care au refuzat minivacanţa guvernului de Sfânta Maria

  patru zeci de mii abuza de jandarmerie ...
  Peste 40.000 de cetățeni sesizează ONU, după abuzurile Jandarmeriei

  Obama a data unda verde pt instalarea socialismulu ...
  E oficial! SUA se îndreaptă spre socialism: Un prestigios sondaj Gallup explică noile preferinţe ale generaţiei Millennials

  ceea ce tie nu ti place altuia nu i face ...
  SUA condamnă sancţiunile impuse de către Turcia asupra importurilor de automobile, alcool şi tutun

  2 = o societate de huligani ...
  Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Opinii

  Economie

  Fonduri Europene

  Actualitate Companii

  Politic

  Economie mondiala

  Actualitate