Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Transporturi

Rent a car – pas cu pas

Transporturi - Irina Băncilă
(citeste alte articole de acelasi autor »)www.cetateanul.net

Data adaugarii: 2017-11-30

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Cel mai scurt drum e cel pe care îl cunoşti bine. Indiferent care e domeniul în care se aplică această metodă, rezultatul ar trebui să fie cel asteptat. Fiindcă, după o logică a normalităţii, repetând o experienţă în aceleaşi condiţii, rezultatul e acelaşi. Totuşi, metoda nu e doar ce pare a fi la prima vedere. Fiindcă mereu apar noutăţi, lucrurile se schimbă, dorinţa de bine aduce drumuri din ce in ce mai scurte spre satisfacerea nevoilor omului.

Închirierea unei maşini
Fara îndoiala, excursiile din timpul şcolii sau de mai târziu, cu autocare uriaşe, muzică şi sandviciuri, îşi au frumuseţea lor. Şi aceasta frumuseţe e strict legată de călătoria împreună a colegilor unei clase, de legarea unor prietenii durabile şi mai ales de atmosfera creată. Dar copiii de atunci au crescut, aşteptarile s-au schimbat şi maşina „mică” a luat locul autocarului. O vacanţă fară maşină, în condiţiile prezente, e de neimaginat. De aceea, a ştii cum să închiriezi maşina potrivită e un lucru folositor.

Alegerea firmei rent a car
Odată luată hotărârea de a închiria o maşina, urmează să alegem firma potrivită. La o căutare pe google „Inchirieri auto Bucureşti”, vor fi afişate, foarte probabil, aproximativ 300 de firme. In funcţie de ce criterii se alege o firmă? Pentru o mai bună întelegere a lucrurilor, vă voi expune câteva criterii de care trebuie să ţineţi cont.

 1.    Brokeri de rent a car.
În primul rand trebuie să aveţi în vedere faptul că la o căutare pe Google, în rezultatele afişate, nu vă apar doar websiteurile oficiale ale firmelor de închirieri auto, care să fi corespuns căutării dumneavoastră, dar şi websiteuri ale unor intermediari (broker de rent a car), la care sunt afiliate mai multe societăţi de profil care activează pe piaţa din regiunea unde doriţi să închiriaţi maşina.
O firmă serioasă are adresa fizică reală şi un telefon la care răspunde un reprezentant, pentru a clarifica detaliile şi pentru a finaliza rezervarea maşinii. Pe siteurile brokerilor de rent a car, firmele afiliate se foloses (dacă se poate spune aşa) de o „identitate paralelă”, pentru a putea aplica anumite practici de marketing nu prea ortodoxe (aşa numitele costuri ascunse), dar despre toate acestea vă v-oi vorbii într-un articol viitor.

 2.    Platformele de anunţuri generale.
Nu o dată s-a întamplat ca atunci când am căutat un produs sau serviciu pe Google, printre rezultatele afişate, să apară şi anunţuri de pe platforme de publicitate on-line generale.  Între aceste anunţuri nu se găsesc întotdeauna firme de închirieri auto serioase. Există cazuri în care diverşi particulari postează anunţuri cu închirieri maşini pe aceste siteuri, lucru care nu ar fi neapărat unul rău, dar în cele mai multe din aceste cazuri maşinile respective nu sunt într-o stare tehnică corespunzătoare deoarece aceştia nu raspund pentru starea tehnica a maşinii pe care o ofera spre închiriere, aşa cum se întampla în cazul unei firme de închirieri auto avizată. Importanţa paginii principale este esenţială, pe această pagină se găseste istoricul firmei, datele de identificare şi adresa sediului sau puncte de lucru, prezentarea parcului auto şi viziuni asupra a ceea ce înseamnă furnizarea de servici rent a car.

 3.    Condiţii de închiriere acceptabile
Închirierea de maşini presupune şi îndeplinirea anumitor condiţii, cum ar fi vârsta minimă, absolut normală, deţinerea unui permis de conducere, dovada posibilităţii plăţii printr-o garanţie, ceea ce înseamnă că persoana deţine în cont o sumă de bani cu care poate acoperi daunele neacoperite de asigurare facultativă (CASCO).

 4.    Preţurile pentru închiriere
Un aspect important e raportul calitate/preţ. Aşa cum e normal, calitatea superioară are costuri mai ridicate, iar acestea se reflectă în preţ. Preţul corect e acela care se situează între limitele de bun simț ale preţurilor de pe piaţă. Astfel, nici un preţ cu mult mai mare nu e normal, fiind ridicat artificial, fară acoperire în calitatea serviciilor, nici un preţ cu mult mai mic, fiindcă în acest caz există riscul unor costuri ascunse, care vor fi aduse la cunostinta clientului la ridicarea sau la predarea maşinii.

 5.    Nu sunt costuri ascunse.
Asta înseamnă că preţul odată stabilit la rezervare, în cazul în care clientul nu cere schimbarea condiţiilor de închiriere, va fi acelaşi la predarea şi primirea maşinii.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de Copy&paste:
  Copy&paste https: //www.kamoauto.ro/re nt-a-car-pas-cu-pas/
  2017-11-30, 10:41:02 (adresa: 213.233.85.*)
 2. de costica:
  Colaboratori online acasa. Selectam urgent colaboratori online acasa. Lucru pe calculator. Castiguri foarte motivante. Contract. Suport pas cu pas. Totul este legal. Solicitati acum detalii la adresa noastra de email pacurarucostica1963@ gmail com
  2017-11-30, 11:02:47 (adresa: 5.40.239.*)

Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

fiind in nato si avand acces la arma nucleara si f ...
Vladimir Putin ameninţă NATO

Primar Mutu, Pastreaza bani si pentru igienizar ...
Primăria Sectorului 6 continuă în luna iulie, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, proiectul SalutCULTURA

La TVR emisiunea agrara erau oameni de afaceri (nu ...
Situația pestei porcine africane (PPA) în România

Incepem sa ne invatam cu alt tip de infomatii, con ...
Anunț TERIBIL al autorităților pentru pensionarii români: Nicio pensie nu se mai plătește

Dupa miscarile neamtului sigur va avea un al doile ...
Sentința finală în cazul lui Dragnea ar putea fi grăbită.

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: