Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Ce face diferenţa dintre locuinţele noi şi cele vechi

Diana State / diana.state@curierulnational.ro
Preţurile mai mici ale imobilelor construite înainte de '89 şi amplasarea bună atrag cumpărătoriiAnsamblurile rezidenţiale au şi ele avantaje, dar în momentul de faţă ... »

Federaţia Internaţională a Experţilor Contabili Francofoni (FIDEF): 30 ani de normalizare contabilă

Direcţia Comunicare CECCAR
Creată în 1981, Federaţia Internaţională a Experţilor Contabili Francofoni reuneşte organizaţii profesionale contabile reprezentând peste 60.000 de profesionişti contabili, precum şi institute naţionale de normalizare ... »

Bucureşti: Investiţiile imobiliare vor creşte spre sfârşitul anului

Activitatea de investiţii imobiliare din Bucureşti şi Budapesta va creşte spre sfârşitul anului, având în vedere diferenţele pozitive de randament pe care aceste pieţe le oferă, comparativ cu Varşovia şi Praga, p ... »

Chiriile de pe Magheru au avut în ultimul an a doua cea mai mare scădere din EMEA

Bulevardul Magheru a înregistrat în ultimul an printre cele mai mari scăderi ale chiriilor spaţiilor comerciale dintre principalele artere comerciale din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), iar la nivel global ocupă ... »

A apărut lucrarea "ÎNTREBĂRI şi STUDII DE CAZ" privind accesul la stagiu pentru obţinerea calităţii de expert contabil şi de contabil autorizat (cadrul general), ediţia a IV-a, revizuită şi adăugită

Direcţia Comunicare CECCAR
Pentru pregătirea temeinică a examenului de admitere la stagiu în vederea obţinerii calităţii de expert contabil şi de contabil autorizat, CECCAR pune la dispoziţia candidaţilor culegerea cu subiecte orientative, "Î ... »

Articole din editiile precedente:

Cum iei startul în carieră?

Diana State / diana.state@curierulnational.ro
După ce ai ieşit de pe băncile facultăţii este destul de dificil de obţinut un job, mai ales unul în care să faci carieră şi de care să fii încântat. De aceea Andreea Popa, consultant Qualia, ne-a explicat ce tre ... »

Tonitza, Luchian şi Andreescu, protagoniştii licitaţiilor din această săptămână

Veronica Marinescu / veronica.marinescu@curierulnational.ro
Două importante case de licitaţie din Bucureşti pun în vânzare, în această săptămână, valori remarcabile ale artei româneşti ante şi interbelice. Ieri seară, au fost scoase la licitaţie lucrări semn ... »

Reîncep companiile să investească în dezvoltarea angajaţilor?

Un angajat bine motivat şi care este la curent cu planurile de dezvoltare ale firmei poate ajunge să fie de două ori mai productiv decât angajaţii cărora managementul nu le oferă nici informaţii şi nici posibilităţi de dezvo ... »

Băncile au reluat competiţia pe creditele de consum cu documentaţie redusă

Alexandra Popa / www.Conso.ro
Băncile au început să relaxeze condiţiile de creditare, punând accent în ultima perioadă pe reducerea documentaţiei şi aprobarea mai rapidă a dosarelor. Clienţii trebuie să aibă în vedere însă că un ... »

Primul concurs naţional dedicat şoferilor profesionişti continuă

Iulian Buduşan
Prima etapă a campaniei iniţiată de revista Transporter, "eşti Şofer Profesionist", s-a bucurat de aprecierea conducătorilor, fie că lucrează pe camion, autobuz ori utilitară. Şoferii profesionişti sunt bucuroşi că ci ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

toate parlamentele post 2009 sunt ilegitime si lov ...
Andreea Paul: Cerem fiecărui demnitar român: Raportul anual de activitate însoțit de Raportul cheltuielilor publice cu mandatul său și o lege pentru sancționarea celor care nu o fac!

daca dragnistii nu-si vor lasa pasnic labele de pe ...
Numeroase grupuri de manifestanti din tara au ajuns la Bucuresti pentru a participa la protest. Primii protestatari s-au adunat in Piata Univesitatii

dobanda trebuie sa fie ceva mai mare decat inflati ...
BNR nu exclude cresterea dobânzii

decat cheltuim miliarde, mai trebuie sa si facem?! ...
Autostrada Ploieşti-Braşov a intrat în dezbatere publică

UTOPIE : DUPÃ ,AŞA lege VOM IMPORTA parlamantar ...
Andreea Paul: Cerem fiecărui demnitar român: Raportul anual de activitate însoțit de Raportul cheltuielilor publice cu mandatul său și o lege pentru sancționarea celor care nu o fac!

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: