Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Cine va fi noul președinte al Federației Române de Fotbal (FRF)?

Răzvan Burleanu
Ionuț Lupescu
Marcel Pușcaș

Comentarii (1) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Specializat

AUTORITATILE RASPUND CITITORILOR

Specializat

Data adaugarii: 2003-12-15

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR
Domnului director general Valentin Paunescu,

In paginile "Curierului national" din data de 3 decembrie 2003, a fost publicata scrisoarea doamnelor Georgeta Berbeci din municipiul Bucuresti, Aleea Resita nr. 2, bloc 43, sc. C, ap. 58, sector 4 si Paula Jecu din municipiul Constanta, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 35, bloc L20, sc. C, ap.
110, in care este sesizat un aspect legat de aplicarea prevederilor legilor care reglementeaza domeniul fondului funciar.
Ca urmare a verificarilor dispuse de Corpul de control al Ministerului Agriculturii, Apelor, Padurilor si Mediului, cu privire la reconstituirea dreptului de proprietate asupra unor terenuri aflate in exploatarea SC Viticola Aegyssus SA Tulcea, aspectele semnalate s-au concretizat intr-un raport insusit de domnul ministru Ilie Sarbu, transmis Prefecturii judetului Tulcea de catre Corpul de control al Guvernului prin adresa nr. 7/2413 din 28 octombrie 2003.
In finalul acestui raport se propune: "Agentia Domeniilor Statului sa reanalizeze solicitarile Comisiei judetene pentru stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor Tulcea, sa dispuna inventarierea suprafetelor preluate de la SC Viticola Aegyssus SA Tulcea si a celor concesionate si sa identifice solutia optima in vederea delimitarii tarlalelor si parcelelor in asa fel incat sa corespunda intereselor atat ale Comisiei judetene, respectiv ale locatorilor si actionarilor, cat si ale concesionarilor de teren si care sa conduca la solutionarea amiabila a situatiei existente in prezent".
Va aducem la cunostinta ca, in prezent, Comisia judeteana de fond funciar Tulcea, impreuna cu Agentia Domeniilor Statului, actioneaza conform acestei recomandari. In acest sens, in sedinta Comisiei judetene din data de 2 decembrie 2003 s-a stabilit ca reprezentantii Comisiei municipale Tulcea, Agentia Domeniilor Statului - Filiala Tulcea, Oficiul judetean de cadastru, Geodezie si Cartografie sa procedeze la identificarea amplasamentului suprafetei de 307,85 hectare, care va fi retrocedata in fizic actionarilor si locatorilor, in perimetrul SC Viticola Aegyssus SA Tulcea si SC Inter-Reg. SA, urmand ca pana la data de 20 decembrie 2003 sa se intocmeasca planul cadastral si procesul verbal de predare-primire pentru a fi supuse validarii Comisiei judetene Tulcea pentru stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor.

Cu deosebita consideratie,
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  decat ca nu chiar toate psdizdele-s curvele mele! ...
  Dragnea și Dăncila se duc miercuri în Israel. Vizita, ținută la secret până în ultimul moment

  Domnilor inspectori de la MUNCA, hai sa mergem pe ...
  Inspecția Muncii a aplicat amenzi de un milion de euro pentru muncă nedeclarată

  in perioada 2025 aprile 20-18! ...
  Prim-ministrul Viorica Dăncilă va efectua, în perioada 25-26 aprilie, o vizită oficială în Statul Israel, la invitaţia prim-ministrului Statului Israel, Benjamin Netanyahu

  indicele robor este inca tinut mult sub inflatie! ...
  Indicele ROBOR la 3 luni a crescut din nou! Este vorba despre o creștere majoră! Care sunt efectele|

  decat ca in toate agentiile am pus incompetenti! ...
  Toate contractele la energie au fost modificate

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Opinii

  Eveniment

  Economie

  Actualitate Companii

  Specializat

  Politic

  Economie mondiala