Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Specializat

HP ofera un portofoliu complet de solutii pentru Microsoft Windows Server 2003

Specializat

Data adaugarii: 2003-05-10

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

HP a lansat o suita completa de tehnologii, produse si servicii pentru Microsoft Windows Server 2003. In plus, a anuntat ca Centrul sau de testare pentru serverele Windows din Sophia Antipolis (Franta) este primul care ofera servicii de testare si migrare a aplicatiilor din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa). Acest nivel de suport, impreuna cu disponibilitatea rezultatelor deosebite ale programelor experimentale pentru clienti, demonstreaza hotararea HP de a oferi clientilor din EMEA o cale de trecere fara probleme la mediul de lucru Windows Server 2003 si ilustreaza capabilitatile performante ale sistemului de operare Windows Server 2003 pe serverele HP.
De la crearea primului server standard in industrie pentru Windows, parteneriatul cu HP si platforma sa de solutii au fost preferate de clientii care vor sa-si optimizeze costurile informatice si sa-si diminueze complexitatea activitatii prin solutii bazate pe Windows. In scopul asigurarii celui mai inalt grad de fiabilitate si performanta al solutiei Windows Server 2003 pe platformele HP, HP isi certifica si testeaza riguros intreg portofoliul de tehnologii, inclusiv familiile de servere ProLiant, bazate pe Itanium si tc, precum si software-ul de stocare si administrare.
„Alianta strategica de 20 de ani cu Microsoft ofera HP pozitia ideala de coordonator al dezvoltarii si implementarii solutiilor Windows Server 2003 in intreprinderi”, spune Francois Bornibus, vicepresedinte al HP Industry Standard Servers pentru EMEA.
„HP a lucrat impreuna cu Microsoft la cercetarea, testarea, implementarea si asigurarea suportului pentru aceste tehnologii si solutii in scopul satisfacerii celor mai solicitante cerinte ale clientilor si oferirii unei mai mari agilitati. Suntem cel mai experimentat integrator de sistem pentru tehnologiile Microsoft din industrie. Capacitatile neegalate ale serviciilor noastre si experienta in proiecte vor contribui la obtinerea unui profit mai mare si mai rapid din investitiile in informatica ale clientilor nostri din EMEA si vor diferentia HP de toti ceilalti frunizori de pe piata”.
Centrul de testare HP pentru servere Windows din Sophia Antipolis (Franta) este primul din EMEA care realizeaza teste de verificare a functionarii aplicatiilor sub Windows Server 2003. Proiect realizat in colaborare de HP si Microsoft, centrul gazduieste, cate doua saptamani, patru furnizori independenti de software din regiunea EMEA in scopul testarii gradului de pregatire al produselor lor pentru Windows Server 2003.
Avand personal mixt HP si Microsoft, centrul efectueaza evaluari, pregateste demonstrarea conceptelor, ruleaza teste de functionalitate, efectueaza demonstratii tehnologice. „Microsoft si HP au o relatie deosebit de stransa si indelungata, bazata pe folosirea celor mai bune tehnologii ale fiecarei companii, si am lucrat din greu pentru a optimiza performantele sistemului Windows Server 2003 pe 64 de biti pentru linia de produse HP bazate pe Itanium”, a spus Mauro Meanti, Director General al departamentului Server and Platform Business al Microsoft EMEA. „Sistemul Windows pe 64 de biti impreuna cu serverul HP Superdome si cu SQL Server 2000 pe 64 de biti le vor oferi clientilor niveluri nemaiintalnite de performanta si scalabilitate pentru serverele standard in industrie din centrele de date ale intreprinderilor”
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  CUBA 4/8 ILIE 4/8; CU.B.A. CU-Creierul, B-13 Enori ...
  Cuba și-a modificat Constituția. Este recunoscută economia de piață, dar «nu va exista un viraj capitalist»

  dancila este de unica folosinta pentru infractorul ...
  Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

  erata:de stiut cuM..,; ,,monedei "(societatii) ...
  Cuba și-a modificat Constituția. Este recunoscută economia de piață, dar «nu va exista un viraj capitalist»

  adica intorc societatea cubaneza la 180°inapoi ,l ...
  Cuba și-a modificat Constituția. Este recunoscută economia de piață, dar «nu va exista un viraj capitalist»

  deja in Anglia este seceta si cu interdictia oblig ...
  Noi achiziţii în apărare: Alte 5 avioane de tip F-16 ar urma să intre în dotarea forţelor armate române

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Opinii

  Eveniment

  Economie

  Actualitate Companii

  Specializat

  Politic

  Economie mondiala

  Auto