Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Publireportaj

Cum faci alegerea celei mai bune oferte de asigurare privată de sănătate

PublireportajData adaugarii: 2017-05-29

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Te-ai hotărât să oferi beneficii suplimentare angajaţilor tăi pe lângă salariu? Alături de cel mai popular beneficiu extra-salarial, bonurile de masă, asigurările private de sănătate ocupă un loc important în topul beneficiilor preferate deopotrivă de angajaţi şi angajatori.

Dacă alegerea unui pachet optim pentru angajaţii tăi îţi pare o misiune complicată, există câteva criterii care te vor ajuta să iei mai uşor o decizie privind asigurările private de sănătate.
Criterii pentru alegerea celei mai bune oferte de asigurări de sănătate
 
O ofertă de asigurare medicală personalizată presupune să primeşti un produs modular. În acest mod, vei putea să alegi serviciile în funcţie de nevoile existente la nivelul diferitelor grupuri de angajaţi identificate de tine, căci fiecare job implică expunerea la factori diferiţi de risc.
 
De-a lungul cercetării pe care o realizezi pentru a găsi oferta potrivită, îţi recomandăm următoarele criterii de evaluare:
 
Reţea extinsă de furnizori

Cu cât reţeaua de furnizori e mai extinsă, mai diversificată la nivel naţional, cu atât sunt mai flexibile serviciile de care vor beneficia angajaţii tăi. Pentru că îşi doresc reţea extinsă, multe companii apelează la oferta de asigurări de sănătate de la Signal Iduna, prin care pot pune la dispoziţia angajaţilor reţeaua Mediqa Net, cu peste 700 de furnizori şi puncte de lucru ale acestora, din care 90 sunt în Bucureşti.

 Existenţa unui call-center

E important ca pachetul de servicii medicale să includă şi servicii auxiliare, cum ar fi existenţa unui call-center prin care se realizează procesul de autorizare şi care oferă suport asiguraţilor pentru ca aceştia să găsească rapid serviciile acoperite de asigurarea privată.
 
Serviciile incluse

Studiază cu atenţie oferta serviciilor incluse în asigurarea privată pe care urmează să o contractezi. Fiecare pachet sau ofertă are anumite condiţii, excluderi, deci e important să verifici care sunt beneficiile acoperite de asigurarea pe care o închei.
 
Costul total

Cu toţii trebuie să jonglăm cu un buget când vine vorba de beneficiile acordate angajaţilor şi să găsim oferta cea mai bună pentru compania noastră, fără a renunţa la anumite beneficii care le pot reveni angajaţilor. Fii atent la costul total al asigurării şi calculează dacă se încadrează în bugetul tău - ţine minte: e un efort pe termen lung. Vei putea să îl susţii?
 
Cât timp aloci pentru evaluarea ofertei?

Depinde foarte mult de tine cât timp dedici cercetării, evaluării şi, într-un final, alegerii ofertei potrivite pentru compania ta. Evaluarea asigurărilor private de sănătate se poate împărţi în două faze: evaluarea iniţială, care are loc la alegerea pachetelor, şi evaluarea post-achiziţie, ca parte a unei analize periodice care are ca scop măsurarea impactului la nivel de companie a asigurărilor private. Adesea, paşii către alegerea soluţiei ideale se succed astfel: 
 
●     Stabileşti priorităţile companiei şi realizezi un plan de sănătate dedicat angajaţilor;
●     Apelezi la un consultant specializat în asigurări private de sănătate pentru a te ajuta să ajustezi planul de sănătate al companiei;
●     Închei un contract care acoperă nevoile din cadrul companiei tale;
●     Informezi angajaţii despre beneficiile de care dispun prin pachetul medical oferit;
●     Verifici periodic procentul angajaţilor care accesează serviciile, frecvenţa şi evaluezi cum poate fi modificat planul pentru a fi pliat nevoilor existente.
 
Fiind un beneficiu extra-salarial complex, asigurările private de sănătate au nevoie de o evaluare atentă. Dacă doreşti să obţii acel produs modular adaptat nevoilor companiei, verifică gama de soluţii de asigurare de la Signal Iduna.


 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  NOI CU PENSIONARII-N FRUNTE / VOM AVEA VICTORII MU ...
  Anunț TERIBIL al autorităților pentru pensionarii români: Nicio pensie nu se mai plătește

  Spaga grea iese3 si de la zugravit blocuri, borfas ...
  Olguța Vasilescu a cedat NERVOS în direct

  Eu nu cred.....dar poate fi o stire ca ....totusi ...
  Amnistia şi graţierea, pe agenda Guvernului?

  sa fie rfi, antisemit? ...
  Israel: Vizită controversată a lui Viktor Orban

  Amrani rabinul sef al Belgiei, presedintele confe ...
  Israel: Vizită controversată a lui Viktor Orban

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Finante Banci

  Actualitate Companii

  Politic