Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
DECLARAŢIILE DE PRESĂ ALE PREŞEDINTELUI PNL, LUDOVIC ORBAN, LA FINALUL ÎNTREVEDERII CU DELEGAŢIA ALEŞILOR LOCALI UNIONIŞTI DIN REPUBLICA MOLDOVA- 18 MARTIE 2018

Sursa foto: Digi24
,,Bună ziua!Mi s-a făcut o mare bucurie prin această vizită care nu a fost planificată ci s-a născut oarecum aşa din discuţii spontane. Mi s-a făcut o mare bucurie să putem primi ai ... »

Calin Popescu Tariceanu despre desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA: Trebuie facuta cat mai rapid

HotNews.ro
Desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA trebuie facuta "cat mai rapid", a declarat sambata seara presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, adaugand ca atitudinea pe care au exprimat-o in acest sens premierul si minist ... »

Discursul lui Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului României, la deschiderea Romanian Save and Rescue Forum

Sursa foto: senat.ro
,,Salut pe toți cei prezenți în sală, în rândul cărora am văzut numeroase persoane cunoscute și îmi face plăcere să le revăd și să particip la un astfel de eveniment.Am primit cu plăcere și interes invit ... »

Participarea delegației PNL Iași la Adunarea Regională a Organizațiilor Liberale din Moldova

Curierul Naţional
Sâmbătă, 17 martie, delegația PNL Iași a participat la Bacău, la Adunarea Regională a Organizațiilor Liberale din Moldova, eveniment în cadrul căruia a fost adoptată rezoluția,'Uniți, ridicăm Moldova!', un ma ... »

Tăriceanu, despre desecretizarea protocoalelor încheiate de DNA: "Trebuie făcută cât mai rapid. Iohannis va încerca tot timpul să acopere aceste lucruri"

b1.ro
Preşedintele ALDE şi al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a vorbit sâmbătă-seară despre desecretizarea protocoalelor încheiate de DNA, trimiţând săgeţi, în acestă chestiune, şi spre preşedint ... »

Iuliu Winkler îşi continuă activitatea în fruntea Organizaţiei Judeţene Hunedoara a UDMR

Europarlamentarul Iuliu Winkler a fost reconfirmat pentru un nou mandat de doi ani în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Hunedoara a UDMR în cadrul Conferinţei de alegeri care s-a desfăşurat, sâmbătă, ... »

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că statutul României, ca ţară, după căderea lui Ceauşescu, era unul extraordinar cu o deschidere incredibilă

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că statutul României, ca ţară, după căderea lui Ceauşescu, era unul extraordinar cu o deschidere incredibilă, putându-se realiza o grămadă de lucruri, mai ales dacă ... »

Parlamentarul social democrat de Cluj, Cristina Burciu, i-a solicitat ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, încadrarea cu studii superioare a mediatorilor şcolari şi plata acestora în consecinţă

În cadrul unei interpelări parlamentare, deputatul turdean a prezentat conducerii MEN doleanţa mediatorilor şcolari absolvenţi de studii superioare de specialitate, care, în acest moment, sunt plătiţi doar ca persoanele cu ... »

În perioada 5-11 martie 2018 a avut loc, în Senegal şi Madagascar, cea de-a patra reuniune din cadrul Programului Tineri Parlamentari Francofoni al Adunării Parlamentare a Francofoniei

În perioada 5-11 martie 2018 a avut loc, în Senegal şi Madagascar, cea de-a patra reuniune din cadrul Programului Tineri Parlamentari Francofoni al Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF)- Regiunea Africa, la care a partici ... »

Articole din editiile precedente:

Deputatul Florică Ică Calotă a fost ales preşedintele filialei ALDE Teleorman

Filiala ALDE Teleorman şi-a desemnat vineri, 16 martie, noua conducere în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri, organizată în municipiul Alexandria. La eveniment au participat peste 200 de delegaţi din cadrul organizaţii ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

fiind in nato si avand acces la arma nucleara si f ...
Vladimir Putin ameninţă NATO

Primar Mutu, Pastreaza bani si pentru igienizar ...
Primăria Sectorului 6 continuă în luna iulie, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, proiectul SalutCULTURA

La TVR emisiunea agrara erau oameni de afaceri (nu ...
Situația pestei porcine africane (PPA) în România

Incepem sa ne invatam cu alt tip de infomatii, con ...
Anunț TERIBIL al autorităților pentru pensionarii români: Nicio pensie nu se mai plătește

Dupa miscarile neamtului sigur va avea un al doile ...
Sentința finală în cazul lui Dragnea ar putea fi grăbită.

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Economie

Politic

Actualitate