Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria IT&C

Telekom Romania lansează Telekom Cloud Backup, o soluţie de backup în cloud pentru computere şi servere

IT&C


Sursa foto: Realitatea.net

Data adaugarii: 2018-06-13

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

 
Telekom Cloud Backup se adresează clienţilor companii care procesează sau generează volume mari de date şi protejează atât staţii de lucru de tipul PC şi laptop, câtşi servere.Soluţia Telekom Cloud Backup se bazează pe centre de date performante şi sigure pentru stocarea datelor şi pentru prevenirea deteriorării sau a pierderii informaţiilor. Securitate deplină a datelor pe întregul flux al acestora, datorită tehnologiilor avansate de criptare şi a conexiunilor peste SSL. Bazată pe tehnologia Veeam Cloud Connect, soluţia este simplă şi uşor de folosit, nu necesită investiţii în infrastructură IT suplimentară şi este disponibilă pe bază de abonament lunar.

Telekom Romania lansează Telekom Cloud Backup, o soluţie de backup în cloud pentru clienţii companii care folosesc aplicaţii şi servere ce procesează sau generează volume mari de date, pe care doresc să le protejeze împotriva pierderii sau deteriorării.Astfel de aplicaţii includ servicii online, sistemede tip ERP sau CRM, e-mail, website. Soluţia Telekom Cloud Backup a fost creată pe baza tehnologiei Veeam Cloud Connect şi acoperă o gamă largă de scenarii de backup pentru companii, fiind destinată protejării atât a staţiilor de lucru (PC, laptop), cât şi a serverelor cu sisteme de operare Linux sau Windows. Datele companiilor sunt salvate automat pe o platformă de backup implementată în centrele de date performante şi sigure ale Telekom Romania, aflate pe teritoriul României, unde fiecare client are alocat un spaţiu dedicat. 
„Într-o lume digitalizată, protecţia datelor împotriva atacurilor cibernetice sau a pierderii şi deteriorării este esenţială. Soluţia Telekom Cloud Backup vine, astfel, în sprijinul companiilor pentru care datele reprezintă unul dintre cele mai importante active. Noua soluţie integrează o serie de avantaje competitive pe care Telekom Romania le are ca furnizor de soluţii IT&C integrate. Calitatea superioară a infrastructurii IT, cele mai performante și sigure centre de date din România, cea mai performantă soluţie de stocare a datelor, împreună cu tehnologiaVeeam Cloud Connect garantează clienţilor noştri companii cea mai bună soluție de backup în cloud, oferită de Telekom”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial Segment Business, Telekom Romania. 
Disponibilă pe baza unui abonament lunar pentru spaţiul de stocare şi pentru licenţele software Veeam, soluţia nu necesită investiţii în infrastructură IT suplimentară. Instalarea și configurarea durează câteva minute, iar backup-urile se fac automat,conform unui calendar stabilit de fiecare utilizator în parte, fără a fi nevoie de operaţiuni suplimentare pentru salvarea informaţiilor.
Soluţia Telekom Cloud Backup reduce semnificativ efortul de implementare și management al unei soluții de backup din parteaclientului, respectând cerințele strategiei 3-2-1-0 de protecție a datelor, potrivit căreia, cea mai eficientă metodă de asigurare a datelor presupune existenţa a 3 copii, pe 2 sisteme diferite dintre care 1 să se afle la distanţă, într-o altă locaţie geografică, pentru a asigura 0 erori. 
Clienţii soluţiei Telekom Cloud Backup beneficiază de securitate deplină a datelor - la sursa, în timpul transferului şi la destinaţie, datorită tehnologiilor avansate de criptare şi a conexiunilor SSL. Activarea soluţiei se face imediat după semnarea contractului de achiziţie,clienţii beneficiind totodată de suport tehnic specializat oferit de tehnicienii Telekom Romania.În plus, clienţii beneficiază de traficde date nelimitat, putând astfel să îşi configureze politicile de backup oricum doresc, fără grija traficului de date generat,iar capacitatea de stocare poate fi suplimentată oricând,evitând astfel limitările de spaţiu de stocare generate de mărimea fişierelor sau de spaţiul total pe disc. Mai mult decât atât, utilizatorii plătesc doar costul aferent capacităţii achiziţionate în fiecare lună. 

Soluţia Telekom Cloud Backup se adresează atât clienţilor care folosesc deja tehnologie de backup Veeam pentru infrastructura IT proprie, cât şi celor care nu folosesc această tehnologie. Conectarea soluţiei Telekom Cloud Backup cu aplicația Veeam Backup & Replication sau agentul de backup instalate pe echipamentele clienţilor se efectuează automat.

Informaţii detaliate despre Telekom Cloud Backup sunt disponibile accesând pagina web dedicată: https://www.telekom.ro/business/cloud-backup/


***

Despre Telekom Romania
Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. 
Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.
Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. 
Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.


 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  4 faci furt de expresie jigodie= huligan adresata ...
  Un călător s-a aruncat în fața metroului, dar nu a fost rănit

  5 tu nu ai deloc ...
  Veste soc despre plata pensiilor: Ce trebuie să facă urgent toți pensionarii români

  pisha: deci tu o ai mai mica decat inflația! ...
  Veste soc despre plata pensiilor: Ce trebuie să facă urgent toți pensionarii români

  decat ca tot la parnaie ma pensionez! ...
  Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

  dragnea, infractorul criminal, analfabetul sef, vo ...
  Un călător s-a aruncat în fața metroului, dar nu a fost rănit

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: