Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Finante Banci

Un produs pe zi

Finante Banci - Costin Niţu / costin.nitu@curierulnational.ro
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Data adaugarii: 2014-02-06

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Primăria Sectorului 2, prin Direcţia Venituri Buget Local (DVBL), cu sprijinul Visa Europe şi Banca Transilvania, desfăşoară în perioada 1 ianuarie - 31 martie  o amplă campanie de promovare a plăţii taxelor şi impozitelor locale cu cardul prin www.ghiseul.ro. Sub sloganul "Plăteşte-ţi taxele şi impozitele pe ghiseul.ro şi ai numai de câştigat!", campania susţine înregistrarea contribuabililor Sectorului 2 în sistemul naţional www.ghiseul.ro, care permite plata pe internet cu cardul a impozitelor şi taxelor locale.
Contribuabilii care îşi plătesc taxele şi impozitele locale cu cardul prin www.ghiseul.ro  în perioada 1 ianuarie - 31 martie sunt înscrişi automat în tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre cele 3 premii constând într-un smartphone Samsung Galaxy S4 mini I9195 Black şi pentru marele premiu constând într-o tabletă Samsung XE500T1C-A01RO Z2760 64GB WIN8. Pentru a-şi ridica datele de acces pentru plata cu cardul prin platforma ghiseul.ro şi/sau pentru a-şi plăti direct taxele cu cardul, contribuabilii din Sectorul 2 se pot prezenta cu actul de identitate la sediile DVBL Sector 2 din Str. Gării Obor nr. 10 şi nr. 14, respectiv Ziduri Moşi nr. 4.
"Avem în atenţie încă din anul 2011 implementarea la nivelul Sectorului 2 a unor sisteme moderne de încasare a taxelor şi impozitelor locale, înregistrând astfel o activitate de pionierat în această direcţie, prin oferirea permanentă de noi soluţii. Cetăţenii Sectorului 2 au posibilitatea de a-şi plăti de acasă, cu cardurile, prin www.
ghiseul.ro, obligaţiile fiscale ce le revin. Eliminăm astfel cozile la ghişee şi desigur ne bucurăm că plata taxelor şi impozitelor locale cu cardul este o opţiune atractivă pentru tot mai mulţi cetăţeni care aleg astfel să evite stresul şi oboseala legate de achitarea acestor obligaţii financiare prin metoda clasică, în numerar, la ghişeele oficiilor destinate în acest scop", a declarat primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu.
Primăria Sectorului 2 oferă cetăţenilor posibilitatea de a-şi plăti taxele şi impozitele cu cardul prin www.ghiseul.ro încă de la începutul anului 2011, iar până la începerea campaniei actuale aproximativ 1.859 de persoane îşi ridicaseră datele de acces pentru platformă.
"Ne bucurăm să susţinem Primăria Sectorului 2 în această iniţiativă de stimulare a plăţii taxelor şi impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro, cea mai comodă, simplă şi sigură modalitate pentru achitarea obligaţiilor fiscale. Iniţiativele derulate de către autorităţile publice şi sectorul privat, în ultimii ani, au dat roade. Sunt necesare eforturi suplimentare, astfel încât să ne asigurăm că sistemul de plată a taxelor şi impozitelor locale cu cardul devine complet operaţional şi îşi demonstrează utilitatea pentru toate părţile implicate", a declarat Cătălin Creţu, director regional pentru România şi Croaţia al Visa Europe.
Contribuabilii care şi-au obţinut utilizatorul şi parola pot accesa de oriunde şi în orice moment platforma www.ghiseul.ro pentru a vedea informaţii detaliate privind obligaţiile de plată şi pot să le achite direct pe internet cu cardul. Platforma www.ghiseul.ro oferă posibilitatea de a plăti online cu cardul parţial sau total taxele şi impozitele locale, precum şi amenzile existente, iar dovada plăţii se primeşte pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.

Avantajele plăţii cu cardul prin www.ghiseul.ro
 • Confort, rapiditate şi posibilitatea achitării taxelor şi impozitelor locale oricând şi de oriunde;
 • Site securizat la înalte standarde privind plata prin card;
 • Posibilitatea plăţii taxelor şi impozitelor locale pentru toate proprietăţile deţinute pe teritoriul României, cu condiţia înrolării în sistem a primăriei unităţii administrativ-teritoriale pe raza căreia este situată proprietatea;
 • Economie de timp, ca urmare a faptului că cetăţenii nu mai sunt obligaţi să se deplaseze la ghişeele instituţiei în vederea efectuării plăţii impozitelor şi taxelor locale şi evită posibila aglomeraţie de la ghişee;
 • Modalitate facilă de eliberare a datelor de acces (utilizator şi parolă), aceasta realizându-se pe loc la sediile DVBL Sector 2;
 • Contribuabilii nu plătesc comision pentru plăţile efectuate online cu cardul, acesta fiind suportat de DVBL Sector 2.
 
 • Currently 5.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 5.0 din 1 vot

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Bacovia,din regatul cel bacovian ...
  Noi dezbateri la Codul de procedură penală şi legea privind organizarea judiciară

  Nu mai este nicio indoiala. Romanii s- au convins. ...
  Noi dezbateri la Codul de procedură penală şi legea privind organizarea judiciară

  Ilie una cu Alah,mai baga ...
  Cutremur puternic luni dimineață: Cel puțin trei persoane au murit și peste 100 au fost rănite

  PROBA e mama justiţiei. Cine frânează şi ASCUN ...
  Noi dezbateri la Codul de procedură penală şi legea privind organizarea judiciară

  COLUMBIA 8 DUMNEZEU 8; COLUMBIA 16 Iisus Hristos 1 ...
  Noul președinte al Columbiei, Ivan Duque, și-a anunțat drept prim obiectiv «corectarea» acordului cu gherilele FARC

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Finante Banci

  Piata bursiera

  Actualitate Companii

  Politic

  Economie mondiala

  Actualitate

  Auto

  Curierul contabilului

  Extern

  Gadgeturi