Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Poate face fata sistemul de urgenta din Romania unui cutremur asemanator celui din 1977?

DA - Comentati ca sa explicati
NU- Comentati ca sa explicati
NU STIU/ NU RASPUND

Comentarii (26) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
« Alte articole din categoria Finante Banci

Libra Internet Bank a deschis o sucursală la Galaţi

Finante Banci - Costin Niţu / [email protected]
(citeste alte articole de acelasi autor »)
Data adaugarii: 2013-08-28

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Începând cu această lună, a devenit operaţională prima sucursală Libra Internet Bank situată în Galaţi, adresată preponderent companiilor axate pe producţie industrială, servicii şi import-export de mărfuri, precum şi profesiilor liberale, cu care banca lucrează de aproape 10 ani.
"Comunitatea de afaceri şi reprezentanţii profesiilor liberale din Galaţi au, în Libra Internet Bank, un partener de dialog care îşi cunoaşte temeinic clienţii şi piaţa. Suntem o bancă dinamică, axată pe inovaţie şi aplicaţii online, însă ne extindem cu prudenţă şi reţeaua teritorială. Alături de noua unitate din Galaţi, mai deschidem în 2013 alte 3 sucursale, decizia noastră fiind întemeiată pe rezultatele financiare pozitive obţinute de Libra Internet Bank în ultimii 3 ani şi jumătate", a declarat Emilian Bituleanu, preşedintele Libra Internet Bank.
Sucursala Libra Internet Bank Galaţi furnizează servicii de plăţi în lei şi în valută, schimburi valutare, economisire, operaţiuni de decontare specifice comerţului internaţional (scrisori de garanţie bancară, acreditive, incasso etc), servicii personalizate de creditare, dar şi consultanţă şi cofinanţare pentru proiecte cu fonduri europene.

Stiri similare:

» Libra Internet Bank se extinde în Iaşi
» Un produs pe zi
» Firmele mari au o sucursală dedicată la Libra Internet Bank

Câte un consultant dedicat pentru companii şi, respectiv, pentru profesiile liberale fac parte din echipa locală. 


"O persoană juridică sau fizică din judeţul Galaţi sau din judeţele învecinate care devine client al băncii poate folosi şi platforma online Libra Internet Banking, pentru care nu plăteşte niciun abonament lunar şi are comisioane operaţionale online mai mici cu o treime decât în sucursală. Fiecare client poate accesa aplicaţia Libra Internet Banking printr-o metodă sigură şi modernă, cu trei elemente de securitate: nume de utilizator, parolă criptată şi cod de securitate suplimentară prin sms, diferit la fiecare logare, fără token sau alte metode costisitoare, şi indiferent ce tip de browser foloseşte. De altfel, în 2013, Libra Internet Bank şi-a schimbat platforma online cu una îmbunătăţită, iar în primul semestru i-a mai adăugat alte 20 de facilităţi sugerate de clienţii săi", se arată într-un comunicat al băncii.
La sfârşitul anului trecut, companiile mari şi IMM ocupau 53% din portofoliul total de clienţi Libra Internet Bank, iar profesiile liberale reprezentau 40%. Fiind prima bancă din România care a abordat profesiile liberale, din 2004 până în prezent Libra Internet Bank şi-a extins oferta către: cabinete şi clinici medicale, birouri notariale, societăţi de avocatură, companii IT, farmacii, birouri de executori judecătoreşti, firme de evaluări, birouri de mediatori, practicieni în insolvenţă, cabinete de arhitectură sau psihologie, firme de contabilitate.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu tr ...
  34 de suporteri ai Petrolului Ploiești, REȚINUȚI în Austria. Fanii au fost escortați până la granița cu Ungaria după ce asupra lor au fost găsite materiale pirotehnice

  Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu tr ...
  Bani pentru vizibilitate pe rețelele de socializare: Tot mai mulți politicieni români plătesc pentru ca postările lor să ajungă la cât mai mulți utilizatori 

  Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu tr ...
  Bani pentru vizibilitate pe rețelele de socializare: Tot mai mulți politicieni români plătesc pentru ca postările lor să ajungă la cât mai mulți utilizatori 

  putinica se oftica! ...
  Consiliul European de la Bruxelles: Intr-o demonstratie de unitate,"cei 27" forteaza mana Londrei

  prostacul este platit prost si scrie nimim de lite ...
  Iohannis: Intai se negociaza Brexitul si apoi, doar dupa un progres semnificativ, se discuta viitoare relatie cu Marea Britanie. Nu suntem dispuși la niciun compromis aici

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Alege TV

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Opinii

  Eveniment

  Economie

  Finante Banci

  Piata bursiera

  Actualitate Companii

  Specializat

  Politic

  Economie mondiala

  Business Style

  Actualitate