Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Finante Banci

Steven van Groningen, noul preşedinte al CIS

Finante Banci - Constantin Rucăreanu / constantin.rucareanu@curierulnational.ro
(citeste alte articole de acelasi autor »)
Data adaugarii: 2011-06-16

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Steven van Groningen, preşedintele şi directorul executiv al Raiffeisen Bank, a fost ales la conducerea Consiliul Investitorilor Străini (CIS), mandat pe care îl va deţine timp de un an, informează Mediafax. Din conducerea CIS mai fac parte Frank Hajdinjak, drectorul executiv al E.ON Energie România, şi Şerban Toader, senior partner KPMG România, în calitate de vicepreşedinţi şi Daniel Anghel, tax partner PwC România, ca trezorier. CIS a fost condus în ultimul an de Mariana Gheorghe, directorul executiv OMV Petrom.
"Noul Consiliu Director îşi propune pentru mandatul său atât o mai mare implicare la nivel de experţi în definirea acţiunilor necesare în perioada următoare, dar mai ales o mai mare implicare a sectorului privat în faza de implementare a acestor măsuri, pentru a crea premisele unei creşteri economice consistente în următorul an", se arată într-un comunicat al CIS. Obiectivul principal al CIS pentru perioada următoare este continuarea promovării dialogului între factorii de decizie şi investitori, în vederea reluării şi menţinerii creşterii economice. Sub preşedinţia Marianei Gheorghe, CIS a lansat "Programul pentru Creştere Economică", care conţine peste 80 de măsuri pentru creştere economică şi a constituit principala platformă de dialog între reprezentanţii CIS şi autorităţi.  "La finalul mandatului, în mai 2011, precedentul Board înregistra un progres semnificativ pentru 22 dintre cele 84 de măsuri propuse. Cel mai important progres a fost înregistrat în domeniul reformării legislaţiei muncii, în stabilizarea mediului fiscal, în prioritizarea investiţiilor publice şi în domeniul reducerii arieratelor din economie", se menţionează în comunicat. Principalele teme propuse de preşedintele CIS pentru activităţile viitoare ale organizaţiei menţinerea dialogului cu autorităţile pentru măsurile care s-au dovedit că pot avea un impact pozitiv în creşterea economică, creşterea absorbţiei fondurilor europene, pledarea pentru o eficientizare a sistemului instituţiilor publice, implementarea măsurilor în vederea atragerii de noi investiţii în domenii cu potenţial de creştere, respectiv energie, agricultură, infrastructură precum şi creşterea numărului membrilor CIS şi consolidarea organizaţiei
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  toate parlamentele post 2009 sunt ilegitime si lov ...
  Andreea Paul: Cerem fiecărui demnitar român: Raportul anual de activitate însoțit de Raportul cheltuielilor publice cu mandatul său și o lege pentru sancționarea celor care nu o fac!

  daca dragnistii nu-si vor lasa pasnic labele de pe ...
  Numeroase grupuri de manifestanti din tara au ajuns la Bucuresti pentru a participa la protest. Primii protestatari s-au adunat in Piata Univesitatii

  dobanda trebuie sa fie ceva mai mare decat inflati ...
  BNR nu exclude cresterea dobânzii

  decat cheltuim miliarde, mai trebuie sa si facem?! ...
  Autostrada Ploieşti-Braşov a intrat în dezbatere publică

  UTOPIE : DUPÃ ,AŞA lege VOM IMPORTA parlamantar ...
  Andreea Paul: Cerem fiecărui demnitar român: Raportul anual de activitate însoțit de Raportul cheltuielilor publice cu mandatul său și o lege pentru sancționarea celor care nu o fac!

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: