Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Cuba și-a modificat Constituția. Este recunoscută economia de piață, dar «nu va exista un viraj capitalist»

Sursa foto: likorg.ruMaria Capitaine
  Noul proiect de Constituție s-a aflat, în acest weekend, în dezbaterea Adunării naționale a Cubei. El recunoaște rolul pieței, proprietatea privată și importanţa investițiilor străine. Urmează a fi supus și unui referendum popular.   Adunarea națională a examinat în acest weekend noul text al Constituției, conform căruia urmează să fie facilitată intrarea investițiilor străine și inițiativa privată, lansată de Raul Castro încă din 2008. Acest text, s-a precizat la Havana, reafirmă «caracterul socialist» al sistemului pol ... »

Pablo Casado, noul om forte al Partidului Popular spaniol

Sursa foto: VozpópuliMaria Capitaine
  Cu Pablo Casado (37 ani), o nouă generație, mai pronunțat conservatoare, vine la conducerea Partidului Popular spaniol, considerabil compromis sub conducerea lui Mariano Rajoy de multiplele scandaluri de corupție care, pân ... »

Articole din editiile precedente:

Donald Trump amenință cu noi suprataxe vamale la mărfuri provenite din China, echivalând cu totalul importurilor anului 2017 din această țară

foto: cnn.comMaria Capitaine (corespondenţă din Strasbourg)
  Donald Trump a declarat vineri la postul american de televiziune CNBC că , «dacă va fi necesar», va proceda la suprataxarea unor importuri din China de până la valoarea de 505,5 miliarde de dolari, reprezent&acir ... »

O firmă apropiată de premierul maghiar, Viktor Orban, vine în România pentru a intra în lupta pentru gazele din Marea Neagra

b1.ro
Grupul maghiar MET își aduce în România divizia internațională de trading de mărfuri, înregistrată în Austria, pentru tranzacționarea gazelor din Marea Neagră. Acționar majoritar al grupului este CEO-ul ... »

Comisia Europeană pune în discuție politica Ungariei privind migrația

Maria Capitaine
  A fost lansată o procedură de infracțiune și împotriva așa-numitei legi «Stop Soros» În ultimele luni, Comisia Europeană a fost des criticată că are o atitudine mai dură față de Varșovia dec&aci ... »

UE pregătește contramăsuri pentru cazul în care Washingtonul instituie taxe punitive la automobilele europene

Maria Capitaine
  Cecilia Malmström, Comisarul european pentru Comerț - citată de postul de radio Europe1 - a anunțat că pregăteşte o listă de contramăsuri vizând produse americane pe care le va suprataxa la intrarea pe piața europ ... »

Muntenegru îi dă replica lui Donald Trump

Maria Capitaine
Muntenegru, descris de Donald Trump în declarații recente la Fox News ca «o țară mică foarte agresivă», i-a răspuns în termeni severi președintelui american. Muntenegru, a replicat guvernul de la Podgoriţa, & ... »

Vladimir Putin ameninţă NATO

b1.ro
Vladimir Putin ameninţă NATO: "Vom răspunde aşa cum se cuvine".La doar patru zile după întâlnirea istorică cu preşedintele american Donald Trump, Vladimir Putin lansează ameninţări la adresa alianţei NATO de ... »

Începând de azi, pașapoartele simple electronice care se vor emite pentru persoanele adulte vor avea valabilitate de 10 ani

De astăzi intră în vigoare modificările aduse Legii 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, modificări  inițiate  de către Ministerul Afacerilor Interne și Min ... »

Justiția spaniolă a anulat mandatul european de urmărire a lui Carles Puigdemont

Maria Capitaine
În noile condiții, Puigdemont are libertatea de a se mișca în Europa, fără riscul de a fi arestat pentru infracțiunile de rebeliune și deturnare de fonduri publice de care a fost acuzat în urma tentativei nereușite ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

pisha: deci tu o ai mai mica decat inflația! ...
Veste soc despre plata pensiilor: Ce trebuie să facă urgent toți pensionarii români

decat ca tot la parnaie ma pensionez! ...
Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

dragnea, infractorul criminal, analfabetul sef, vo ...
Un călător s-a aruncat în fața metroului, dar nu a fost rănit

Precizare in legatura cu inflatia: romanilor le pl ...
Veste soc despre plata pensiilor: Ce trebuie să facă urgent toți pensionarii români

Discover The Secret 3-Step Amazon Formula & Start ...
Modalități de imprimare textile - ce înseamnă și ce obiecte poți imprima

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: