Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Erdogan a anunțat alegeri anticipate

foto: nydailynews.comMaria Capitaine
  Alegerile prezidențiale și legislative au loc cu un an și jumătate înaintea datei inițiale și vizează, potrivit analiștilor locali și europeni, &ic ... »

Emmanuel Macron își continuă campania vizând reformarea Uniunii Europene: la Berlin, a invitat-o pe Angela Merkel să reziste «curentelor nefaste»

foto: cp24.comMaria Capitaine
Președintele Emmanuel Macron s-a deplasat joi la Berlin pentru a o întâlni pe dna Merkel, în sfârşit  la conducerea unui guvern german oricum fragilizat, alcătuit de două forțe politice ieșite din scrutinu ... »

Washingtonul acuză Moscova și Damascul că șterg dovezile folosirii armelor chimice împotriva populației din Douma (Ghouta orientală)

Maria Capitaine
La 12 zile de la presupusul atac cu armă chimică asupra populației din localitatea siriană Douma, comisia internațională de anchetă întâmpină dificultăți în exercitarea misiunii vizând găsirea ... »

Articole din editiile precedente:

Franța: Căile ferate, studenții, funcționarii, Air France… o zi de convergență a luptei sindicale

Maria Capitaine
 Joi dimineață, posturile de radio și televiziune franceze anunțau numeroase manifestații de protest împotriva măsurilor administrației Macron, inițiate de sindicatele de la Căile Ferate (CGT), de studenți, de angajați ... »

O întâlnire Kim Jong-un cu directorul CIA, viitor secretar de stat american, precede viitorul summit SUA-Coreea de Nord

Maria Capitaine
  Donald Trump a confirmat miercuri informația publicată de «The Washington Post», potrivit căreia Mike Pompeo, directorul CIA și viitor secretar de stat american, a efectuat o vizită secretă, la în ... »

Eurodeputații subliniază riscurile pentru sănătate create de scăderea ratelor de vaccinare în UE

 Scăderea încrederii publice în vaccinuri este o provocare majoră care afectează deja sănătatea, s-a spus în Parlament joi. • Deputații sunt îngrijorați de impactul asupra sănătății al ezit ... »

Alegeri europene: deputaţii susţin calendarul 2019

  Următoarele alegeri europene vor avea loc la 23-26 mai 2019. Eurodeputații au aprobat miercuri propunerea Consiliului, odată cu datele sesiunilor plenare din 2019.  Procedura de consultare pentru aprobarea datelo ... »

La Strasbourg, Emmanuel Macron a apărat, pe un ton ferm, intervenția în Siria

Maria Capitaine (corespondenţă din Strasbourg)
  Recentele lovituri lansate de Franța, SUA și Marea Britanie împotriva unor situri «chimice» din Siria, criticate de unii lideri politici europeni, au constituit o temă «fierbinte» î ... »

Adina Ioana Vălean: «Viitorul Europei nu rezolvă prezentul niciunuia dintre noi»

Curierul Naţional
   Adina Vălean a fost primul europarlamentar și primul român ce i s-a adresat președintelui Macron, în cadrul dezbaterii de laStrasbourg asupra viitorului Europei, cu participarea preşedintelui Emmanu ... »

Critici în Parlamentele Franței și Marii Britanii la adresa loviturilor de sâmbătă împotriva unor situri militare din Siria

Maria Capitaine
  Toate posturile franceze de radio și televiziune au relatat despre dezbaterile de luni în Parlamentul francez referitoare la loviturile lansate de Franța, alături de SUA și Marea Britanie, împotriva unor ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Din investițiile în armament și dezvoltarea lui ...
SUA: Bugetul Pentagonului pe 2019 depășește 700 miliarde de dolari

Perplex ???Cum ??? Să vină HULIGANUL să pună - ...
Andreea Paul (INACO): Rata efectivă de absorbție a banilor europeni la sub 1% pentru capitalul uman românesc și pentru dezvoltare regională în august 2018 te lasă perplex

Huliganii de la BUTOANE : genereazä huliganii din ...
Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

ue este comunism ...
Crește presiunea Uniunii Europene asupra Poloniei

florin citu incita huliganii la violenta ...
Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: