Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (9) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Eveniment

Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea s-a întâlnit cu reprezentanții UGIR

EvenimentData adaugarii: 2017-02-11

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Ministrul Gabriel Petrea a primit, ieri, delegația Uniunii Generale a Industriașilor din România (UGIR).
Temele abordate în cadrul discuțiilor au atins subiecte ce țin de îmbunătățirea legislației existente din domeniul dialogului social și a pieței muncii, măsuri care au ca scop încurajarea mediului de afaceri din România și nu în ultimul rând despre importanța rolului Consiliului Economic și Social (CES) în elaborarea de politici publice.
Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social a subliniat faptul că dialogul, pe marile subiecte care privesc întreaga societate, este o prioritate pentru Guvernul României, acesta aflându-se în Programul de guvernare 2016 – 2020.
„Am încredere că expertiza pe care patronatele ne-o pot oferi va folosi în mod concret la îmbunătățirea politicilor promovate de Guvern. Suntem deschiși unui parteneriat care să ducă la creșterea economiei și bunăstarea românilor.
 Luarea deciziilor prin informare, consultare și negociere, pe calea dialogului, în vederea stabilirii unor acorduri în probleme de interes comun, în mod voluntar, creează valoare pentru fiecare dintre noi în mod individual dar și pentru buna funcționare a întregului sistem. Acordarea unei atenții sporite dialogului social precum și identificarea unor soluții viabile de îmbunătățire a acestui sistem trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare dintre noi” a precizat în cadrul întrevederii Ministrul Gabriel Petrea.
În cadrul întrevederii conducerea Uniunii Generale a Industriașilor din România (UGIR) a prezentat o serie de propuneri care să ducă la o mai bună comunicare între toți actorii. Totodată Dragoş Mihalache, Vicepreşedinte UGIR și al CES a asigurat conducerea Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social de tot sprijinul în a aduce expertiza consiliului în punerea în practică a programului de Guvernare.
„Sunt convins că datorită experienței pe care UGIR  o are în dezvoltarea dialogului social tripartit în România și a expertizei în analiza fenomenului economic Uniunea Generală a Industriașilor din România va reprezenta un partener solid pentru punerea în practică a programului de guvernare.” Dragoş Mihalache, Vicepreședinte UGIR.
La discuțile cu Ministrul Gabriel Petrea, din partea UGIR au fost prezenți: Viorica Cojocaru, consilier economic și membru CES, Dragoş Mihalache, Vicepreşedinte al Consiliului Economic şi Social, Radu Godeanu Vicepreşedinte UGIR și Ştefan Rădeanu, Secretar General UGIR și membru CES
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  DISTATURA ISLAMICA TOTALA DACA UN ZIARIST FACE INC ...
  Turcia: Un jurnalist a fost eliberat... trei au fost condamnați la închisoare pe viață

  RIO de JA.NEIRO. RIO-România, JA-Jar, NEIRO-Ordin ...
  Brazilia: Armata va prelua controlul securităţii în Rio de Janeiro

  da,dar daca ai scanat din greseala un produs de do ...
  Carrefour extinde serviciul "Casa ta - Self Service"

  In numele parlamentului romaniei unde am o partici ...
  Președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag cere Comisiei Europene să activeze Articolului 7 în cazul României dacă vor continua atacurile asupra justiției

  Cine din Romania nu doreste pace sociala ,dreptat ...
  Presedintele Asociatiei Autism Europa a sesizat Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, pentru ca premierul Viorica Dancila a folosit termenul “autist” in mod jignitor

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Finante Banci

  Politic

  In brief

  Economie mondiala

  Actualitate

  IT&C

  Auto

  Piata farma