Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Economie

Tendinte inregistrate in portofoliul propriu de asigurari pentru calatorii in strainatate

Economie


Sursa foto: Ziarul Unirea

Data adaugarii: 2018-07-11

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

•Creștere de 15% a primelor brute subscrise pentru asigurările pentru călătorii în străinătate de la Gothaer în primele 5 luni ale anului 2018
•Creștere de aproape 70% a numărului de turiști care preferă să încheie o asigurare de călătorii în străinătate valabilă timp de un an 
•Solicitările pentru clauza de pierdere, distrugere sau furt al documentelor au înregistrat o creștere de aproape 400%
•Cererea pentru componenta suplimentară Storno a crescut cu peste 70%
•Cele mai frecvente evenimente asigurate și despăgubite de Gothaer în anul 2017: îmbolnăviri (70%), accidente (24%), întârzierea bagajelor sau pierderea acestora

O analiză efectuată de Gothaer Asigurări Reasigurări pe portofoliul propriu de clienți arată că, în perioada ianuarie – mai a anului 2018, segmentul asigurărilor pentru călătorii în străinătate GoTRAVEL de la Gothaer a înregistrat o creștere a primelor brute subscrise de peste 15% față de aceeași perioadă a anului precedent. Această creștere arată că turiștii care aleg o astfel de asigurare se gândesc tot mai mult la riscurile la care pot fi expuși în străinătate și, bineînțeles, vor să se simtă în siguranță în cazul unui eveniment neprevăzut. 

Clienţii Gothaer își pot personaliza asigurarea de călătorie în străinătate, respectiv pot alege şi acoperiri suplimentare, în funcţie de nevoile pe care le au, de perioada în care călătoresc sau de destinația aleasă:
InsoTRAVEL (prin care se acordă despăgubiri pentru pierderi financiare înregistrate în cazul în care agenția de turism de la care s-a achiziționat pachetul de vacanță intră în insolvență/ faliment); 
ExtraTRAVEL sau Storno (prin care se acordă despăgubiri în cazul anulării călătoriei); 
pierderea sau furtul bagajelor; 
diverse sporturi de agrement.  

Din analiza Gothaer, pentru aceeaşi perioadă menţionată anterior, reiese că solicitările pentru clauza care acoperă pierderea, distrugerea sau furtul documentelor au înregistrat o creștere semnificativă a numărului de poliţe care acoperă şi acest risc, de aproape 400%.
De asemenea, se observă că din ce în ce mai mulți români iau în calcul posibilitatea anulării călătoriei din motive independente de aceștia, asigurările de tip Storno înregistrând astfel o creștere de peste 70% în aceeași perioadă analizată. 

În primele 5 luni ale anului 2018 şi asigurarea MyTRAVELS de la Gothaer a înregistrat (față de aceeașiperioadă a anuluitrecut) o creștere de aproape 70% a numărului de turişti care au optat pentru o astfel de poliţă. Acest produs rămâne alegerea preferată a celor care pleacă în mai multe călătorii în străinătate, oriunde în lume, pe parcursul unui an, fie în vacanță, fie în călătorii de afaceri ori la shopping. Clienţii Gothaer care aleg această asigurare nu trebuie să avizeze plecările în străinătate, ci este suficient să aibă asupra lor cardul My TRAVELS pentru a avea la îndemână, în cazul producerii unui eveniment asigurat, detaliile polițeilor cu valabilitate un an. 

Acoperirea riscurilor precum acte de terorism, greve sau revolte a fost inclusă automat în produsele pentru călătorii în străinătate de la Gothaer, ca urmare a unei nevoi certe a turiștilor, respectiv de a se simți în siguranță oriunde călătoresc în lume. Această protecţie, unică în România, poate fi un atu la achiziționarea unei asigurări de călătorii în străinătate de la Gothaer.  
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  mai bine le dati pe alea care nu sunt surpate! ...
  Circulaţie oprită pe trei drumuri naționale, pe două se circulă îngreunat

  poate sfantul prooporc! seamana cu o chelie cu o n ...
  Tulcea: Turişti români, răsturnaţi cu ambarcaţiunea în apropiere de Sulina, salvaţi de poliţiştii de frontieră

  si motociclisti francezi cu permisul,,copy paste " ...
  Impresionantă paradă militară la Paris, de Ziua Națională a Franței

  decat ca din bugetul sanatatii furam aproape tot! ...
  Gabriel Oprea a pierdut procesul cu Ministerul Educației

  simonele romance sunt mai putori de putori! ...
  Impresionantă paradă militară la Paris, de Ziua Națională a Franței

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: