Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
S-a schimbat vârsta de pensionare în România! Singura categorie care mai poate lucra după ce s-a pensionat la termen sau anticipat!

b1.ro
Funcţionarii publici ar putea lucra, la cerere, după împlinirea vârstei de pensionare şi a stagiului minim de cotizare, timp de maximum trei ani, se arată într-un proiect de act normativ care a trecut azi pentru a patr ... »

Transgaz a început construcția conductei BRUA

Curierul Naţional
Transgaz, una din cele mai importante companii din portofoliulMinisterului Economiei, a demarat construcția conductei BRUA, un proiect deinteres național. Transgaz construiește infrastructura de pe teritoriul României, dincoridorul ... »

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului nr. 10 precum şi sumele de bani aferente rambursării de principal pentru obligaţiunile emise de UNICREDIT BANK S.A.

Curierul Naţional
Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 15.06.2018,  distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 10 precum şi sumele de bani aferente rambursării de principal pentru obligaţiunile emise ... »

Depozitarul Central va distribui dividende pentru BANCA TRANSILVANIA S.A.

Curierul Naţional
Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 15.06.2018-14.06.2021, distribuie dividende pentru acţionarii BĂNCII TRANSILVANIA S.A. (simbol TLV). Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2017 ... »

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor în luna aprilie 2018

Curierul Naţional
În luna aprilie 2018, cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor,în termeni nominali, faţă de luna precedentă a scăzut ca serie brută cu 2,8% şi a crescut ca serieajustat ... »

BNR va limita accesul la creditele imobiliare scăzând gradul de îndatorare

​Liviu Voinea a declarat joi că în acest moment nu e încă luată nicio decizie cu privire la noile plafoane maxime de îndatorare ale românilor care doresc credite pentru case, dar că ”au loc analize, dis ... »

Articole din editiile precedente:

INS: Numarul pensionarilor este în scădere cu 6 mii persoane faţă de trimestrul precedent

Raportul pe total dintre numărul mediu de pensionari de asigurări sociale de stat şi cel al salariaţilor a fost de 9 la 10; acest raport prezintă variaţii semnificative în profil teritorial, de la numai 5 pensionari la 10 salari ... »

FMI pune ochii pe BNR

Avansul creditelor neperformante şi practicile de creditare ale IFN-urilor sunt principalele vulnerabilităţi cu care se confruntă sectorul financiar românesc, se arată într-un raport elaborat de experţii Fondului Monetar I ... »

Cum procedează cei care vor să se pensioneze în alt stat

Ramona Olaru / gds.ro
Persoanele care au reședința în alt stat membru al Uniunii Europene se pot pensiona în acel stat. Instituția de asistență socială din acel stat va face demersurile necesare să obțină documentele din România. Perso ... »

Cifra de afaceri din comerţul cu autovehicule şi serviciile de piaţă prestate populaţiei în luna aprilie 2018 a crescut cu 0,4%

În luna aprilie 2018, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 0,4% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zi ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Din investițiile în armament și dezvoltarea lui ...
SUA: Bugetul Pentagonului pe 2019 depășește 700 miliarde de dolari

Perplex ???Cum ??? Să vină HULIGANUL să pună - ...
Andreea Paul (INACO): Rata efectivă de absorbție a banilor europeni la sub 1% pentru capitalul uman românesc și pentru dezvoltare regională în august 2018 te lasă perplex

Huliganii de la BUTOANE : genereazä huliganii din ...
Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

ue este comunism ...
Crește presiunea Uniunii Europene asupra Poloniei

florin citu incita huliganii la violenta ...
Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: