Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Articole din editiile precedente:

Ministerul Finanțelor Publice pune în dezbatere publică pachetul de simplificare a legilor privind achizițiile publice

Sursa foto: Romania TV
MFP simplifică și eficientizează achizițiile publiceMinisterul Finanțelor Publice, prin Agenția Națională pentru Achiziții Publice, pune în dez ... »

Marţi, 17 aprilie, a avut loc Conferinţa Anuală pe tema revoluţiei digitale în domeniul bancar, organizată de Institutul Bancar Român

Sursa foto: Economica.net
Care sunt beneficiile RegTech?Având ca suport tehnologia informației, noile procese impuse de reglementare pot fi automatizate, folosind standardizarea fluxurilor de activități, la nivel de instituție financiară, în condiț ... »

Ministerul Finanțelor Publice pune în dezbatere publică pachetul de simplificare a legilor privind achizițiile publice

Sursa foto: RTV.net
MFP simplifică și eficientizează achizițiile publiceMinisterul Finanțelor Publice prin Agenția Națională pentru Achiziții Publice pune în dezbatere publică pachetul de simplificare a legilor privind achizițiile publice, pre ... »

Marti, 17 aprilie, a avut loc Conferinta Anuala pe tema revoluţiei digitale în domeniul bancar, organizata de InstitutuL Bancar Român

Revin cu plăcere la această conferinţă anuală a Institutului Bancar Român pe tema revoluţiei digitale în domeniul bancar, acţiune desfăşurată, ca de altfel, şi la primele sale trei ediţii, în parteneriat cu Ass ... »

Consiliul Național al IMM-urilor din România atrage atenţia asupra instabilităţii legislative fiscale

Andreea Andrei
Consiliul Național al IMM-urilor din România (CNIPMMR) şi-a prezentat luni, 16 aprilie, bilanţul pentru primul trimestru al anului 2018 privind modificarea celor 120 de articole din Codul Fiscal. Volumul modificărilor Codului ... »

Emiratele Arabe Unite vor să investească în România. Domeniile vizate: energie, transport, infrastructură, agricultură, turism sau imobiliare

Curierul Naţional
Emiratele Arabe Unite sunt interesate să investească în România, domeniile vizate fiind energia, transportul, infrastructura, agricultura, turismul sau imobiliare. Ministrul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe a ... »

Indicele ROBOR la trei luni a înregistrat o creștere majoră: Ce date a publicat BNR

b1.ro
Indicele ROBOR la trei luni, în funcție de care se calculează dobânda variabilă la creditele în lei, a crescut luni la 2,13%, de la 2,07%, potrivit datelor publicate de Banca Națională a României (BNR). Cre ... »

Hidroelectrica estimează pentru acest an venituri mai mici cu 3,5%, de 3,19 miliarde lei

HotNews.ro
Producătorul de energie Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, estimează pentru acest an venituri totale de 3,19 miliarde lei, cu 3,5% mai mici faţă de veniturile preliminate pentru 2017, şi pregăteşte investi ... »

OPEC: Surplusul mondial de petrol este aproape epuizat

HotNews.ro
Surplusul de petrol de pe piaţa mondială este aproape de epuizare, potrivit raportului lunar al OPEC, care citează cererea mare de energie şi măsurile organizaţiei de reducere a livrărilor, transmite Reuters, citată de news.ro.Produ ... »

Cum vrea Tarom să cumpere sisteme IT care ar putea atinge valoarea de 19 milioane de euro

HotNews.ro
Tarom a anunțat în urmă cu două zile lansarea a două licitații deschise prin care se vor face "achiziții majore pentru sistemul IT de relaționare cu clienții", fără să prezinte valoarea maxim estimată a contracte ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Din investițiile în armament și dezvoltarea lui ...
SUA: Bugetul Pentagonului pe 2019 depășește 700 miliarde de dolari

Perplex ???Cum ??? Să vină HULIGANUL să pună - ...
Andreea Paul (INACO): Rata efectivă de absorbție a banilor europeni la sub 1% pentru capitalul uman românesc și pentru dezvoltare regională în august 2018 te lasă perplex

Huliganii de la BUTOANE : genereazä huliganii din ...
Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

ue este comunism ...
Crește presiunea Uniunii Europene asupra Poloniei

florin citu incita huliganii la violenta ...
Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: