Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Vechimea în muncă se poate cumpăra retroactiv și în 2018

Gazeta de Sud
Cine mai are nevoie de vechime în muncă pentru a se pensiona și îndeplinește condițiile legii poate să obțină acea vechime dacă plătește la Casa Județeană de Pensii pentru o perioadă de maximum cinci ani în ur ... »

Sperietoarea Split TVA

Sursa foto: sfin.roRamona Olaru / gds.ro
Multe dintre firmele private se tem că activitatea le va fi blocată, dacă intră în vigoare Ordonanţa nr. 23/2017 de la 1 ianuarie, în forma în care a fost adoptată de Guvern. Mediul de afaceri aşteaptă ca modi ... »

Un cont bancar cu costuri zero pentru fiecare consumator

Curierul Naţional
Noua OUG privind conturile de plăți prevede pentru toți consumatorii accesul la un cont bancar cu costuri zero pentru serviciile de bază (deschidere, administrare, închidere cont) și în plus:pentru cei care câștigă ... »

Fondul Proprietatea obstrucționează capitalizarea companiei “Poșta Română”

Curierul Naţional
Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Lucian Șova, a convocat astăzi, 13.12.2017, o întâlnire cu delegația Fondului Proprietatea (FP), acționarul minoritar al Companiei Naționale “Poșta Rom&acir ... »

PRECIZĂRI PRIVIND VOTUL MINISTERULUI ECONOMIEI LA RECTIFICAREA BUGETULUI TRANSGAZ

Curierul Naţional
În legătură cu informațiile din presă, potrivit cărora ”Ministerul Economiei a votat în AGA de ieri a companiei împotriva rectificării bugetului pe 2017 al Transgaz, prin suplimentarea cheltuielilor pentru inve ... »

ANOFM încurajează cetățenii români din Franța să se reîntoarcă în țară

Curierul Naţional
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a participat la o acţiune deinformare a comunităţii de cetăţeni români din Franţa, cu privire la măsurile pe care leimplementează, pentru a încuraja reîntoarce ... »

INACO cheamă miniștrii pentru fonduri europene, transporturi și mediu să prezinte zilnic timp de 3 minute stadiul proiectelor semnate, demarate și încheiate. ZILNIC.

Conf. univ. dr. Andreea Paul (INACO)
Semnalele de alarmă se întețesc în loc să se corecteze în absorbția banilor europeni și în infrastructura de transport și mediu în România. INACO cheamă miniștrii pentru fonduri europene, transpor ... »

FGA, plăți de 358 milioane lei, până la 1 decembrie 2017

Curierul Naţional
Fondul de garantare a asiguraților(FGA) a avizat, până la data de 29 noiembrie 2017, 67.100 cereri de plată, pentru petenții  celor trei societăți de asigurare, în faliment: Astra Asigurări, Forte Asigurări și Carp ... »

876 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Curierul Naţional
Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România,876 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Portugalia – 330 de locuri de muncă: 300 culegător de zmeură, 30 culegător de ... »

În luna octombrie,productia industriala a crescut fata de septembrie

Curierul Naţional
În  luna  octombrie  2017,  producţia industrială a crescut faţă  de luna precedentă atât ca  serie  brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoa ... »

Hotărâre a Guvernului privind înființarea Societății Casa de Comerț

Mădălin Iulian Mihai
Unul din efectele restructurării economiei românești prin trecerea de la sistemul economic centralizat la economia de piață începând cu 1990, a fost o reducere a competitivității la export a economiei romănești ca ... »

În luna octombrie 2017 , cifra de afaceri din comerţul cu autovehicule a crescut faţă de luna precedentă cu 0,6%, iar cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate populaţiei a crescut cu 0,7%

Curierul Naţional
 În luna octombrie 2017, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 5,5% cât şi ca serie ajustată în funcţie de număr ... »

Balanţa de plăţi şi datoria externă

Curierul Naţional
În perioada ianuarie – octombrie 2017p, contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 5 302 milioane euro, comparativ cu 2 835 milioane euro în perioada ianuarie – octombrie 2016; în s ... »

Alro investește în formarea profesională a elevilor din Slatina

Curierul Naţional
Alro S.A. (BVB: ALR, “Compania” sau “Alro”), cel mai mare producător de aluminiu din Europa continentală (excluzând Rusia şi Peninsula Scandinavă), a înființat, în colaborare cu Colegiul Tehnic ... »

Timişul a rămas fără bani pentru investiţii

Legea bugetului de stat pe anul 2018 va reprezenta cel mai important subiect de dezbatere în Parlamentul României în următoarele zile. Tocmai de aceea, deputaţii şi senatorii aleşi care reprezintă judeţul Timiş au o ... »

Doar 2 milioane de euro pentru românii de pretutindeni

Pentru anul 2017, Parlamentul României a aprobat un buget de 8 milioane de lei, echivalentul a mai puţin de 2 milioane de euro, pentru sprijinirea activităţii românilor de pretutindeni şi a organizaţiilor reprezentative ale ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

decat prabuselnitza, mai degraba! ...
Alex Milcev, EY: 2018 va fi anul așezării fiscale

decat i-am lasat sa vorbeasca discutii! ...
A avut loc prima dezbatere publica pe tema termenilor de referinta privind impactul de mediu si impactul social pentru proiectul autostrazii Ploiesti-Brasov

la primul partz al pietelor o sa fim decat peste c ...
În 2018, lumea intră într-o perioadă critică a riscurilor în creștere

liviu ”genunche” pop, care este! ...
Liviu Pop: Nu sunt în Guvern pe persoană fizică. Voi pleca atunci când CEx-ul va decide

Pt nr 2: Probabil cel mai mare partid de extrema d ...
Liviu Pop: Nu sunt în Guvern pe persoană fizică. Voi pleca atunci când CEx-ul va decide

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Economie

Fonduri Europene

Finante Banci

Politic

Economie mondiala

Business Style

Actualitate

IT&C

Transporturi

Retail

Auto

Piata artei

Real estate

Fiscalitate

Extern