Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Poate face fata sistemul de urgenta din Romania unui cutremur asemanator celui din 1977?

DA - Comentati ca sa explicati
NU- Comentati ca sa explicati
NU STIU/ NU RASPUND

Comentarii (27) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
Articole din editiile precedente:

Comisia Europeană alocă 1,2 mld. euro pentru a sprijini operaţiunile de reconstrucţie din Italia

Afrodita Cicovschi / [email protected]
O serie de mişcări tectonice cu consecinţe tragice a afectat regiunile italiene Abruzzo, Lazio, Marche şi Umbria, în perioada august 2016 - ianuarie ... »

Rusia face eforturi ca să iasă din recesiune

Coface: Constrângerile structurale riscă însă să împiedice creşterea economică pe termen mediu Diversificarea economiei ruse, necesară ca urmare a unei scăderi pe termen lung a preţurilor petrolului, se confru ... »

Petrolul a coborat la minimele ultimelor 7 luni

O noua corectie a preturilor petrolului pana la minimele ultimelor sapte luni a tras in jos si actiunile de pe bursele lumii si randamentele obligatiunilor pe termen lung, potrivit Reuters. Semnalele privind cresterea supra-productiei ... »

Marile fonduri globale care pariau de doi ani pe deprecierea yuanului au aruncat prosopul. Banca Poporului a castigat primele runde ale bataliei duse pe moneda chinezeasca

 Numerosii investitori si brokeri occidentali care au pariat in ultimii doi ani ca yuanul se va prabusi din cauza slabirii economiei Chinei, a riscului unei crize a datoriei si a iesirilor de capital si-au abandonat pozitiile in ultime ... »

Daimler a inceput in Polonia constructia uzinei de motoare care a fost subiect intens de zvonuri si in Romania anul trecut

​Daimler a inceput in Polonia lucrarile de constructie pentru o uzina de motoare care va fi gata in 2019, dupa investitii de 500 milioane euro, scrie Financial Times. Presa a scris anul trecut ca si Romania ar fi fost in cursa pentru acea ... »

Peste 2 milioane de vehicule electrice ruleaza la ora actuala in lume

Maria Capitaine
Potrivit Agentiei internationale a energiei (AIE), vanzarile mondiale de vehicule electrice au crescut in 2016 cu 40%,ajungand la 750 000 unitati. China se afla pr primul loc si detine o treime din stocul mondial de vehicule electrice.Aproa ... »

ArcelorMittal pe cale sa achizitioneze cea mai mare uzina producatoare de otel din Europa

Maria Capitaine
Este vorba de gigantul siderurgic Ilva, situata in sudul Italiei, in portul Tarente din provincia cu acelasi nume. Gigantul indian ArcelorMittal(condus de Lakshmi Mittal), asociat cu grupul italian Marcegaglia, este privilegiat  de guv ... »

Datoria Greciei redevine o problemă urgentă a Europei. Creditorii internaţionali nu s-au înţeles nici la reuniunea Eurogrupului de luni, de la Bruxelles

Maria Capitaine
Cei 19 miniştri de Finanţe ai zonei euro, reuniţi la Bruxelles, în cadrul Eurogrupului, au avut în principal pe ordinea de zi problema finanţelor Greciei şi viitorul datoriei acesteia, care reprezintă deja 179% din PIB. Nu ... »

Datoria Greciei redevine o problema urgenta a Europei. Creditorii internationali nu s-au inteles nici la reuniunea Eurogrupului de luni, de la Bruxelles

Maria Capitaine
Cei 19 ministri de Finante ai zonei euro, reuniti  la Bruxelles, in cadrul Eurogrupului, au avut in principal pe ordinea de zi problema finantelor Greciei si viitorul datoriei acesteia, care reprezinta deja 179% din PIB. Nu s-a ajuns l ... »

Polemicile provocate de Donald Trump au avut efecte catastrofale pe pietele de capital, provocand mari pagube bogatilor lumii

Maria Capitaine
Valoarea pagubelor financiare suferite de cei mai bogati oameni ai planetei a atins 35 miliarde de dolari. Mark Zuckerberg a fost cel mai afectat-a pierdut 2 miliarde de dolari. Turbulentele politice din ultimele saptamani de la Washin ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Daca cei 625 de contribuabili erau si posesori de ...
652 de contribuabili, verificați de ANAF prin DGAF, în perioada 22-23 iunie

KIM JONG UN si KIM JONG DOI = dracNEA PENTRU NOI ! ...
Cum lucrează Dragnea pentru Iohannis

pt 1, bogatii NU fac nici atat. ...
Primaria Bucuresti anunta ca va trimite la mare, in Romania si Grecia, 16.000 de elevi

pt 1, bogatii NU fac nici atat. ...
Primaria Bucuresti anunta ca va trimite la mare, in Romania si Grecia, 16.000 de elevi

Nimeni nu zice ca este rau sa trimiti pe gratis 1 ...
Primaria Bucuresti anunta ca va trimite la mare, in Romania si Grecia, 16.000 de elevi

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Alege TV

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: