Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Auto

An 2017 de succes pentru Daimler Trucks: vânzări estimate la 465.000 de unităţi

Auto


Sursa foto: Daimler

Data adaugarii: 2018-01-22

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Livrările Daimler Trucks în primele 11 luni ale lui 2017, în creştere cu 12% faţă de perioada similară din 2016
Daimler şi-a menţinut poziţia de lider de piaţă în Europa, precum şi pe piața locală, pentru al patrulea an consecutiv
Principalii vectori de creştere au fost pieţele nord-americană şi indoneziană
 
Martin Daum: “Estimăm că volumul de vânzări realizate de Daimler Trucks pe parcursul întregului an 2017 se ridică la 465.000 autocamioane - semnificativ mai mult faţă de rezultatul din 2016 şi, totodată, considerabil mai mult decât estimările iniţiale, de la începutul anului. Acest rezultat excelent a fost posibil datorită calităţii de top a produselor noastre şi a performanţelor excelente ale echipei la nivel internaţional. Pe parcursul anului trecut, ne-am concentrat atenţia şi eforturile asupra dezvoltării de autocamioane electrice, eficiente, automatizate şi cu diverse opţiuni de conectivitate”.
Bucureşti - Divizia Trucks a Daimler şi-a majorat numărul de livrări internaţionale în primele 11 luni ale anului 2017 cu 12% faţă de rezultatele înregistrate în 2016, ajungând la 422.500 unităţi, în ciuda continuării condiţiilor diferite de piaţă. Până la finalul lunii noiembrie 2017, Daimler a livrat mai multe autocamioane decât pe întreg parcursul anului 2016, când divizia de camioane a Daimler a comercializat aproximativ 415.100 vehicule la nivel global sub brandurile Mercedes-Benz, FUSO, Freightliner, Western Star, Thomas Build Buses şi BharatBenz.
Pe baza rezultatelor iniţiale din luna decembrie 2017, estimările Daimler Trucks arată că, la finele anului, volumul total de vânzări realizate la nivelul diviziei se ridică la circa 465.000 vehicule (faţă de cele 415.100 comercializate în 2016). Cifrele finale de vânzări vor fi comunicate public cu ocazia conferinţei anuale de presă a Daimler, ce urmează să aibă loc la data de 1 februarie 2018.
„Estimăm că volumul de vânzări realizate de Daimler Trucks pe parcursul întregului an 2017 se ridică la 465.000 autocamioane - semnificativ mai mult faţă de rezultatul din 2016 şi, totodată, considerabil mai mult faţă de estimările noastre iniţiale, de la începutul anului. Acest rezultat excelent a fost posibil datorită calităţii de top a produselor noastre şi a performanţelor excelente ale echipei la nivel internaţional - cu atât mai importante în contextul provocărilor anumitor pieţe la nivelul cărora operăm. Le mulţumesc public tuturor angajaţilor Daimler Trucks pentru eforturile lor extraordinare”, a afirmat Martin Daum, membru al Consiliului de Administraţie al Daimler AG, responsabil pentru divizia Trucks & Buses.
“Toate eforturile noastre au în centru preocuparea noastră pentru clienţii Daimler. Pentru a le oferi acestora cele mai bune produse şi soluţii, lucrăm continuu pentru a veni cu inovaţii în sprijinul acestora. Pe parcursul anului trecut, ne-am concentrat atenţia şi eforturile asupra dezvoltării de autocamioane electrice, eficiente, automatizate şi cu diverse opţiuni de conectivitate. În mod similar, în 2018 - anul Salonului Internaţional Auto de la Frankfurt dedicat Vehiculelor Comerciale - cât şi în viitor, vom continua să urmărim obţinerea succesului operaţional într-un mod sustenabil, atât pentru companie, cât şi pentru clienţii noştri”. 

Creşterea vânzărilor din Europa, reflectată inclusiv la nivelul pieţei locale

Divizia Trucks a Daimler şi-a majorat vânzările în regiunea UE30 (Uniunea Europeană, Elveţia şi Norvegia) cu 3 procente în primele 11 luni ale anului 2017, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent (71.100 unităţi, între ianuarie - noiembrie 2016).
La nivelul pieţei locale, divizia Truck & Bus a Mercedes-Benz România şi-a consolidat poziţia de lider al pieţei de camioane în România pentru al patrulea an consecutiv. Deşi piaţa autovehiculelor comerciale grele a fost mai mică decât în 2016, Mercedes-Benz şi-a crescut cota de piaţă cu 1,7% în primele unsprezece luni din 2017, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, ajungând la o cotă totală de piaţă de 21,8%. 
Cel mai bine vândut model a fost Mercedes-Benz Actros pentru transport internaţional, acesta ocupând o pondere de circa 80% din totalul vânzărilor locale ale diviziei Truck & Bus a Mercedes-Benz România.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Opinii

  Eveniment

  Economie

  Finante Banci

  Actualitate Companii

  Politic

  Economie mondiala

  Business Style

  Actualitate

  Turism

  IT&C

  Transporturi

  Retail

  Auto

  Real estate

  Extern

  Util

  Publireportaj