Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Noi reglementări în domeniul cadastrului

Curierul Naţional
Guvernul a aprobat, în ședința de astăzi, o Ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Legii cadastrului și a publicității imobiliare nr.7/1996.În conformitate cu angajamentele asumate de Guvernul Rom&acir ... »

Mai mult de jumătate din tineri și din cei fără pregătire profesională nu lucrează

foto: ukrinform.ruLavinia Savu
Conform datelor Institutului Național de Statistică (INS), în anul 2017 s-a înregistrat o rată de ocupare a populației în vârstă de muncă (15-64 ani) de 63,9%, mai mare față de anul 2016 cu 2,3%.Rata de ocupa ... »

Romania si-a deschis un centru de cultura si stiinta in Africa

Curierul Naţional
Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, a participat, la 19 aprilie 2018, la inaugurarea Centrului de Cultură şi Ştiinţă al României la Tunis (primul de acest gen în Africa), în cadrul Institutului Bourguiba ... »

ANI a descoperit conflicte de interes in randul functionarilor publici

Curierul Naţional
Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate şi conflict de interese de natură administrativă în cazul a cinci foşti şi actuali funcţionari publici, după cum urmează:1. PAVEL NUŢA GINA, director ... »

Comisia Europeană a publicat Pachetul privind Extinderea Uniunii Europene 2018

Ministerul Afacerilor Externe salută reconfirmarea angajamentului pentru avansarea politicii de extindere prin publicarea de către Comisia Europeană, la 17 aprilie 2018, a Pachetului privind Extinderea Uniunii Europene 2018. Ca prom ... »

Monopol pe piata energiei

Curierul Naţional
Obligaţia de tranzacţionare pe pieţele centralizate trebuie menţinută cel puţin pe termen scurt şi mediu, este una dintre recomandările Consiliului Concurenţei, în urma anchetei sectoriale privind domeniul gazelor naturale di ... »

APAPR solicită de urgență autorităților să abordeze cu transparență și responsabilitate viitorul pensiilor din Pilonul II

Curierul Naţional
Asociația pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR), organizație ce apără interesele amilioane de români care contribuie de peste 10 ani la fondurile de pensii obligatorii administrate privat, face apel la auto ... »

Perioada de înscriere în Programul de sprijin pentru rasele Bazna-Mangalița s-a finalizat

Până la data de 16 aprilie 2018 inclusiv, participanții la Programul de sprijin pentru crescătorii de porci din rasele Bazna și Mangalița, respectiv furnizorii de purcei din rasele Bazna şi/sau Mangalița, crescătorii de porci ... »

Sănătatea economiei este oglinda deciziilor publice

Curierul Naţional
Consiliul Investitorilor Străini (FIC) consideră că cele mai multe dintre efectele economice negativereclamate recent de politicieni sunt rezultatul legislației adoptate fără o fundamentare economică prinstudii de impact ce le-ar fi ... »

Producătorii artizanali își deschid propriile berării în zona Calea Victoriei-Centrul Vechi

Curierul Naţional
În condițiile în care cererea de bere artizanală de pe piața locală este în continuă creștere, cele mai importante microberării și-au dublat în ultimul an capacitățile de producție, iar unele dintre aceste ... »

Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" are un nou rector

Curierul Naţional
Prin ordin al ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, comisarul șef de poliție profesor universitar doctor Iacob Adrian a fost numit în funcția de rector al Academiei de Poliție 'Alexandru Ioan Cuza', începâ ... »

Premierul cere României să nu-și mute ambasada la Ierusalim. „Încalcă dreptul internațional și rezoluțiile ONU”

b1.ro
Rami Hamdallah, premierul palestinian, a cerut României să nu-şi mute ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, precizând că o asemenea măsură ar reprezenta o încălcare a dreptului internaţional şi a rezoluţiilor ONU. ... »

POR 2014-2020: aproape 14.000 de apartamente au primit finanțare pentru lucrări de creștere a eficienței energetice

Curierul Naţional
20 de contracte, în valoare totală de 358.932.872,71 de lei, având ca obiectiv creșterea eficienței energetice pentru 184 blocuri de locuințe din sectorul 3 al Capitalei, au primit finanțare prin Programul Operațional Regi ... »

S-au semnat 20 de contracte de finantare pentru cresterea eficientei energetice in Sectorul 3

Curierul Naţional
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și viceprim-ministrul și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Paul Stănescu, au semnat astăzi, 20 aprilie, 20 de contracte de finanțare prin Programul Operațional Regio ... »

Ambasada Palestinei, semnal de alarmă după anunţul mutării ambasadei României în Israel: Este pus în pericol interesul cetăţenilor români

b1.ro
Anunţul lui Liviu Dragnea de joi privind adoptarea unui memorandum prin care se mută ambasada României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim a primit ample reacţii de condamnare atât în plan intern cât şi extern ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Din investițiile în armament și dezvoltarea lui ...
SUA: Bugetul Pentagonului pe 2019 depășește 700 miliarde de dolari

Perplex ???Cum ??? Să vină HULIGANUL să pună - ...
Andreea Paul (INACO): Rata efectivă de absorbție a banilor europeni la sub 1% pentru capitalul uman românesc și pentru dezvoltare regională în august 2018 te lasă perplex

Huliganii de la BUTOANE : genereazä huliganii din ...
Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

ue este comunism ...
Crește presiunea Uniunii Europene asupra Poloniei

florin citu incita huliganii la violenta ...
Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: