Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Marile universităţi nu (mai) servesc priorităţilor economice?

Foto: caleaeuropeana.roFlorin Antonescu
Marile noastre universităţi – cele mai mari, din Consorţiul „Universitaria” (Universitatea din București, Universitatea „Alexandru Io ... »

24.926 locuri de muncă vacante la nivel național

Curierul Naţional
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, înevidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate24.926 locuri de muncă, în data de 16 apri ... »

Scade cifra de afaceri din comerţul cu ridicata

Mădălin Iulian Mihai
 În  luna  februarie  2018, cifra  de  afaceri  din  comerţul  cu  ridicata a scăzut faţă de luna ianuarie 2018 cu 1,7%. În  luna  februarie  2018,  ... »

Enzima care distruge plasticul - o descoperire promițătoare pentru combaterea poluării

HotNews.ro
Oamenii de știință din Marea Britanie și Statele Unite spun că au proiectat o enzimă care distruge plasticul și ar putea ajuta în viitor la lupta împotriva poluării, relatează Reuters.Enzima poate dezintegra polietilena ... »

Elicoptere, echipamente pentru imagistică termică și mii de voluntari participă la căutarea câinilor dispăruți în Noua Zeelandă

Curierul Naţional
Elicoptere, echipamente pentru imagistică termică și mii de voluntari participă la căutarea câinilor dispăruți în Noua Zeelandă, care are una dintre cele mai mari rate de proprietate a animalelor de companie, conform Hot ... »

3,94% rata şomajului înregistrat în evidenţele ANOFM în luna februarie 2018

Curierul Naţional
Rata şomajului la nivel naţional, calculată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei deMuncă, își menține trendul descendent. Astfel, la sfârșitul lunii februarie 2018, acestindicator a fost de 3,94%, în scă ... »

Cine va conduce destinele fotbalului în următorii 4 ani?

Mădălin Iulian Mihai
Federaţia Română de Fotbal își va alege maine președintele dintre cei patru candidați: Răzvan Burleanu, actual șef al FRF, foștii fotbaliști Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș și Ilie Ștefan Drăgan Răzvan ... »

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate, în scădere

Mădălin Iulian Mihai
 În luna februarie 2018, cifra de afaceri din serviciile de piaţă  prestate  în  principal  întreprinderilor  a  scăzut faţă  de  luna  precedentă cu 3,3%.  &Ici ... »

Grava eroare prin care dezvoltarea vestului țării este frânată: plafonarea alocării de locuri bugetate centrului universitar timișorean

Curierul Naţional
Dincolo de pierderile infime, dar nedrepte, pe care Universitatea de Vest din Timișoara le înregistrează prin alocarea preliminară a locurilor bugetate, marea pierdere pe care o produc decidenții guvernamentali Timișoarei și reg ... »

Bursa de Valori București crește în primul trimestru cu 12%, cel mai mare avans din rândul burselor din Uniunea Europeană

Curierul Naţional
• România ocupă primul loc în Uniunea Europeană în funcție de ritmul de creștere înregistrat de indicii principali ai burselor din statele membre în perioada ianuarie-martie 2018 • Adrian Tă ... »

Cercetătorii români, din nou în lupta pentru medaliile internaționale

Curierul Naţional
Cum zilele acestea se desfășoară la Geneva, Salonul Internațional de Invenții, ne face plăcere să reamintim faptul că, în decursul anilor, cercetătorii români au demonstrat un potențial de inteligență imens, dovadă ... »

Cornel Coca Constantinescu (ASF): Noile prevederi din asigurari vor contribui semnificativ la protectia consumatorilor.

Mădălin Iulian Mihai
 Prezent astazi la evenimentul organizat de KPMG „Perspective pentru 2018 privind industria asigurarilor’’ vicepresedintele ASF Cornel Coca Constantinescu a declarat:‘’Dupa modificarile de substanta aduse ... »

Cooperare româno-spaniolă pentru prevenirea traficului de ființe umane și a exploatării forței de muncă

Curierul Naţional
Poliția Română și Garda Civilă din Spania au desfășurat o operațiune comună, pentru prevenirea infracțiunilor de trafic de ființe umane și exploatarea forței de muncă în domeniul agricol, în provincia spaniol ... »

ROTTCO SYNERGY CARD acceptat în 115 stații de benzină îndependente din întreaga țară; aplicația SYNERGY by ROTTCO, disponibilă acum și pe Android și iOS

Curierul Naţional
ROTTCO SYNERGY CARD, sistemul de carduri lansat de ROTTCO în cadrul proiectului SYNERGY by ROTTCO, este acceptat, în accest moment, de 115 stații de benzină independente, repartizate pe principalele căi rutiere din țară, ce ... »

Cerere de eliberare condiţionată a sirianului Omar Hayssam, judecată marți

Judecătorii  de la Tribunalul Dâmboviţa dezbat, marţi, o cerere de eliberare condiţionată, din motive medicale, a sirianului Omar Hayssam, condamnat la 23 de ani şi patru luni de închisoare pentru terorism și infrac ... »

Centenarul Marii Uniri prezintă mari personalități ale României

Curierul Naţional
Primul român în Cosmos sosește la IstanbulDumitru Prunariu este oaspete de onoare al Institutul Cultural Român 'Dimitrie Cantemir' din Istanbul. Sâmbătă, 26 mai 2018, de la ora 15.00, publicul turc î ... »

Româncele preferă să cumpere online cel mai mult produse de îngrijire a părului

Curierul Naţional
Produsele cel mai frecvent cumpărate online de către românce sunt cele de îngrijire a părului, conform unei analize interne realizate pe anul 2017 de către Esteto Marketplace. În topul preferințelor la nivel de cumpă ... »

București: Incendiu masiv la un depozit de mobilă, acoperișul s-a prăbușit

Incendiu de amploare în București după ce un depozit de mobilă a luat foc în zona Piața Muncii. Acoperișul s-a prăbușit în totalitate, a declarat la Digi 24 Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București ... »

Proteste ale angajaţilor Spitalului de Urgenţă Craiova, din cauza reducerii sporurilor

Câțiva zeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova au întrerupt lucrul şi protestează, marţi dimineaţă, pentru a doua zi consecutiv, din cauza diminuării sporurilor cu până la 50%. Ei spun c ... »

Facebook, criticată pentru că folosește un soft de publicitate care prezice comportamentul utilizatorilor, arată un document citat de The Intercept

HotNews.ro
Facebook nu este deloc diferită de Cambridge Analytica, spune publicația The Intercept, care citează un document ce arată că rețeaua socială folosește un soft destinat publicitarilor care poate prezice comportamentul utilizatorilor, ... »

Proiect: Noi taxe pentru băuturile cu un conținut ridicat de zahăr

Un proiect care prevede introducerea unei taxe suplimentare pentru băuturile cu un conţinut ridicat de zahăr va fi depus la Senat săptămâna viitoare, scopul actului normativ fiind acela de a descuraja consumul de sucuri după scu ... »

Ionuţ Mişa şi Liviu Dragnea - discuţii despre formularul unic, în biroul preşedintelui Camerei

HotNews.ro
Şeful ANAF, Ionuţ Mişa, a avut, marţi, o întâlnire de aproximativ 40 de minute cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Palatul Parlamentului, anunță Agerpres.Întrebat de j ... »

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară

Curierul Naţional
 În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital ş ... »

Școala Altfel cu pompierii salvatori ai Detașamentului Bistrița

Curierul Naţional
La invitația personalului didactic de la Școala Primară, respectiv Grădinița din localitatea Domnești, le-am propus celor mici și însoțitorilor, deopotrivă, o altfel de activitate, în aer liber. Am încercat să tr ... »

tIMOn - lipsa Protocolului privind organizarea și desfășurarea adunării publice dintre PMB si organizatori duce la anularea evenimentului.

Curierul Naţional
După 11 ani și 33 ediții desfășurate până în prezent, tIMOn - târgul imobiliar național este nevoit să își închidă porțile din cauze independente de voința și capacitatea organizatorilor.Programat ... »

Revoluția storytelling-ului și dezvoltarea noilor tehnologii în domeniu, experimentate la infiniTIFF

Curierul Naţional
După succesul primei ediții, infiniTIFF — secțiunea dedicată realității virtuale (VR), noilor forme de storytelling și cinematografiei interactive, revine la Festivalul Internațional de Film Transilvania. Între 25 mai ș ... »

Comisia Europeană vrea ca țările UE să fie obligate să emită cărți de identitate care să conțină și date biometrice

HotNews.ro
Cărțile de identitate ale cetățenilor UE vor trebui să cuprindă date biometrice, și anume amprente digitale și imagini faciale care vor fi stocate pe cipul documentului, arată un pachet de măsuri gândit pentru a restr&acir ... »

AJOFM Mehedinţi va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă pe 20 aprilie

Gazeta de Sud
În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în judeţ, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Mehedinţi va organiza, în data de 20 aprilie, ora 10.00, la Hotel Continental (Parc) din ... »

Ministrul Educației, chemat să dea explicații la Parlament cu privire la finanțarea universităților

Comisia pentru învăţământ din Camera Deputaţilor a decis, marţi, audierea ministrului Educaţiei, Valentin Popa, pe tema deciziei privind reducerea numărului de locuri bugetate pentru programele de licenţă, masterat şi ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Vom vota doar cu cei ce vor desfiinta "pensile spe ...
Pensie specială uriașă, în Dolj: 24.300 de lei net pe lună

Titlul nu are legatura cu continutul... ...
Mașinile diesel anunțul a fost făcut de comisarul european! Cât mai ai voie să circuli în România...

Si totusi de ce se evita a se spune numele persoan ...
Detalii EXPLOZIVE din dosarul lui LIVIU DRAGNEA! Judecătorii ar fi cerut PROTECŢIE

Am evaluat cu 3 articolul pentru ca nu se pune pro ...
Detalii EXPLOZIVE din dosarul lui LIVIU DRAGNEA! Judecătorii ar fi cerut PROTECŢIE

Si totusi de ce se evita a se spune numele persoan ...
Detalii EXPLOZIVE din dosarul lui LIVIU DRAGNEA! Judecătorii ar fi cerut PROTECŢIE

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Economie

Actualitate Companii

Politic

Business Style

Actualitate