Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

Conferinta Internationala Lauder de Diplomatie si Afaceri Globale dedicata elevilor din Bucuresti si Israel

Actualitate

imagine-articol-1

Data adaugarii: 2018-03-22

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


 Joi, 22.03.2018, ora 09:00, la Sala Duca a Palatului Parlamentului, cu ocazia împlinirii a 12 ani de studii acreditate de diplomație, business și comunicare la Liceul Lauder-Reut și de parteneriat academic între Fundația Ronald S. Lauder România, Complexul Educațional Lauder-Reut și Ministerul Afacerilor Externe, Institutul Diplomatic Român și Centrul Universitar israelian IDC Herzliya – Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy și Raphael Recanati International School, elevii Complexului Educațional Lauder-Reut, împreună cu peste 270 de invitați de vârsta lor – Consiliul Elevilor București, reprezentanții a 26 de unități de învățământ din București și din Israel – participă la cea de a șaptea ediție a Conferinței internaționale de diplomație și afaceri globale – «2Day Ambassador».
Deschiderea Conferinței a avut loc în prezența Viceprim-ministrului, Ana Birchall, a reprezentantului Ministerului Educației din Israel, Adi Yahalomi Moshe, Director pentru educația iudaică în diaspora, a Ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, împreună cu gazdele evenimentului, E.
S. Ambasadorul Statului Israel în România, Tamar Samash și doamna Tova Ben Nun-Cherbis, Președintele Complexului Educațional Lauder-Reut, precum și alături de Board of Trustees al acestei instituții și numeroși invitați speciali, personalități ale lumii diplomatice și politice interne și internaționale, dintre care amintim pe domnii ambasadori Emil Hurezeanu, Sorin-Dan Mihalache și Adrian Cioroianu.
Conferința este inițiată și organizată de Fundația Ronald S. Lauder Romania - Complexul Educațional LauderReut și se desfășoară sub auspiciile Parlamentului României – Camera Deputaților, Ministerului Afacerilor Externe, Institutului Diplomatic Român, Ministerului Educației Naționale, Ambasadei Statului Israel în România, Primăriei Sectorului 3, Inspectoratului Școlar al Municipiului București. În mod tradițional, Conferința se bucură de suportul misiunilor diplomatice străine la București: Argentina, Armenia, Austria, Canada, Croația, Cehia, Germania, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Norvegia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Israel, Mexic, Statele Unite ale Americii și Sfântul Scaun. Liderii celor 19 ambasade, alături de Ministerul Afacerilor Externe și de Institutul Diplomatic Român oferă elevilor Liceului Lauder-Reut stagii de o zi la sediile lor, pentru aprofundarea practică a studiilor de diplomație pe care elevii le urmează în școală.
Ediția de anul acesta se înscrie în dubla celebrare a 70 de ani de la înființarea Statului Israel și a Centenarului românesc, în virtutea relațiilor neîntrerupte de prietenie între cele două țări, bazate pe pace, cooperare și dezvoltare comună în domenii diverse.

 
 • Currently 5.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 5.0 din 1 vot

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  18-06-2018. 2+18-6=14 BUDDHA numărul laturilor nu ...
  Cutremur puternic luni dimineață: Cel puțin trei persoane au murit și peste 100 au fost rănite

  INDUSTRIA ROMANA E ADMIRABILA, E SUBLIMA PUTEM ZIC ...
  Cum arată DACIA fabricată de americani

  Iar vreti sclavi cu 200 euro/luna salariul minim n ...
  Masa rotunda cu Guvernul Romaniei pe tema crizei fortei de munca

  1 ,ai uitat voit sa mentionezi gulerele albe ale p ...
  DLAF: 150 de cazuri suspecte de fraudă cu fonduri europene în anul 2017

  Am inteles , ca pe timpul comunismului institutii ...
  DLAF: 150 de cazuri suspecte de fraudă cu fonduri europene în anul 2017

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: