Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Primaria Capitalei:Echipele RATB au intervenit pentru dezgheţarea firului de contact de pe linia tramvaiului 41

Având în vedere fenomenele meteo extreme din ultimele ore - ploaie îngheţată - care favorizează formarea poleiului în Capitală, operatorii responsabili cu programul de deszăpezire şi combatere polei acţioneaz ... »

Universitatea Politehnica din Bucuresti ofera pregatire gratuita liceenilor la Matematica, Fizica si Chimie, pentru Bacalaureat si admitere la facultate

HotNews.ro
Universitatea Politehnica din Bucuresti anunta ca incepe cursurile de pregatire gratuita la Matematica, Fizica si Chimie pentru elevii de clasa a XII-a. Profesorii universitatii vor face meditatii gratuite cu elevii, atat pentru examenul de ... »

Precizarile Administratiei Prezidentiale în legătură cu afirmațiile referitoare la protocoale secrete încheiate între SRI și alte instituții în baza unor Hotărâri ale CSAT

Sursa foto: Capital
În urma afirmațiilor vehiculate recent în spațiul public referitoare la protocoale secrete încheiate între Serviciul Român de Informații și alte instituții, în baza unor Hotărâri ale Consiliul ... »

Diferențe uriașe între județe - câți bani s-au cheltuit pentru deszăpeziri în ultimii 5 ani ?

Curierul Naţional
InfoCons a realizat un studiu comparativ privind situația alocărilor financiare pentru deszăpezire de către Consiliile Județene, în perioada 01.06.2012-01.07.2017, pe baza studiilor efectuate în 2015 și 2017. Perioadele de ... »

IGPF: Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, traficul de persoane şi mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de peste 129.000 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi de aproximativ 33. ... »

Ana Blandiana la Ziua Mondială a Poeziei 2018 de la Roma

Ziua de 21 martie a fiecărui an a fost dedicată de către UNESCO rolului privilegiat al expresiei poetice în promovarea dialogului intercultural, comunicării şi păcii. Evenimentul de la Roma se desfăşoară din nou sub patronaju ... »

Gazeta de Sud, de 23 de ani in inima Olteniei

Curierul Naţional
Gazeta de Sud, cel mai citit ziar din regiunea de sud, a implinit 23 de ani de activitate. Curierul National le ureaza la multi ani si mult succes in activitatile viitoare. Iata mesajul transmis de colegii de la GDS:   G ... »

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea şi Respectarea României (CNMR) va lua măsuri drastice pentru instigarea la nerespectarea legii de către Guvern şi intimidarea reprezentanţilor acestuia

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea şi Respectarea României (CNMR) apreciază ultima declaraţie a liderului UDMR drept cel mai mare atac asupra statului român şi cetăţenilor săi de la înfiinţarea Uniunii Democ ... »

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a stabilit nevoia de punere în funcțiune a stațiilor de pompare pentru desecare

Curierul Naţional
În urma întrunirii Comitetelor de Situații de Urgență la nivel teritorial, unde s-au stabilit anumite zone cu exces de umiditate pe terenurile agricole, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția Național ... »

100.000 de lei pentru repararea centrului oraşului Târgu Jiu

Gazeta de Sud
Primăria Târgu Jiu a alocat şi în acest an fonduri pentru a repara betonul amprentat din centrul municipiului Târgu Jiu. Deşi au fost cheltuite milioane de euro pentru investiţia respectivă, soluţia folosirii betonul ... »

Parteneriate intre solicitantii de finantare prin POR si institutiile publice

Curierul Naţional
Guvernul a aprobat, în şedinţa de astăzi, un Memorandum prin care se adoptă un model de acord-cadru de parteneriat între unităţile administrativ-teritoriale (UAT) care doresc să efectueze investiţii pe terenurile aflate ... »

Primaria Capitalei: Echipele RATB au intervenit pentru dezgheţarea firului de contact de pe linia tramvaiului 41

Având în vedere fenomenele meteo extreme din ultimele ore - ploaie îngheţată - care favorizează formarea poleiului în Capitală, operatorii responsabili cu programul de deszăpezire şi combatere polei acţioneaz ... »

FPSC: FIRMELE PRIMĂRIEI sfidează ”legal” principiile achizițiilor publice

După modelul capitalei, în țară ia amploare fenomenul ”firmele primăriei” , deși nici una din societățiileînființate nu au demonstrat/ confirmat utilitatea, economiile promise, nici transparență, eficienț ... »

Primaria Capitalei a acţionat pentru împrăştierea de material antiderapant în zona rampelor, pantelor, podurilor, staţiile RATB şi a arterelor din urgenţa I

În urma controalelor directe efectuate în teren de către efectivele P.L.M.B., asupra modului în care operatorii de salubritate îşi îndeplinesc obligaţiile conform programului de combatere a poleiului precum ... »

UE despre afectarea Pilonului II din România: va pune în dificultate sistemul de pensii și piața de capital

Curierul Naţional
În cel mai recent raport de țară privind evoluția economică a României, Comisia Europeană critică ferm reducerea contribuției virate Pilonului II, despre care afirmă că a fost „motivată de probleme fiscale p ... »

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben ce presupune precipitaţii moderate cantitativ

Azi, 19.03.2018, ora 13:30, Administraţia Naţională de Meteorologie  a emis o avertizare de cod galben ce presupune precipitaţii moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare, strat de zăpadă local consisten ... »

Primarul Gabriel Mutu intensifică măsurile din teren referitoare la deszăpezirea din Sectorul 6

Având în vedere prognoza meteo care anunţă scăderi de temperatură şi ninsoare în Capitală, primarul Gabriel Mutu a dispus intensificarea măsurilor specifice din teren.Priorităţile actualei echipe a administraţiei ... »

Ministrulul Justiţiei,Tudorel TOADER s-a inatlnit astazi, 19 martie, cu reprezentanţii sindicatelor personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lângă acestea

Întrevederea ministrului justiţiei, prof. univ. dr. Tudorel TOADER, cu reprezentanţii sindicatelor personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lângă acesteaÎn d ... »

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a primit astăzi, 19 martie 2018, pe ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Statului Kuweit la Bucureşti, Talal Mansour Alhajeri

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a primit astăzi, 19 martie 2018, pe ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Statului Kuweit la Bucureşti, Talal Mansour Alhajeri.În cadrul discuţiilor, premierul român a exprimat sat ... »

Ambasada SUA: Începând cu data de 2 aprilie 2018, taxa de depunere a cererii pentru paşaport va creşte de la 25 de dolari la 35 de dolari

Începând cu data de 2 aprilie 2018, taxa de depunere a cererii pentru paşaport va creşte de la 25 de dolari la 35 de dolari. Majorarea cu 10 dolari a taxei de depunere a cererii se aplică numai formularelor DS-11. Este vorba ... »

Primarul Timisoarei vrea sa sesizeze Comisia Europeana deoarece Guvernul nu a facut modificarile legislative care sa permita circulatia vaporaselor pe Bega

HotNews.ro
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat, luni, ca va adresa un memoriu Comisiei Europene, in care va sesiza faptul ca Guvernul nu a facut modificarile legislative care sa permita circulatia vaporaselor pe Canalul Bega, proiect pentru ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Rectificare - Iar industria este construita de cat ...
Ziua Națională a Contabilului Român - o țară, o economie nu pot avansa fără specialiști

Ce anume mai contabilizati, din patrimoniul tarii, ...
Ziua Națională a Contabilului Român - o țară, o economie nu pot avansa fără specialiști

adica eliminarea politiei rutiere si examen fara s ...
Modificare BOMBĂ a Codului Rutier: Nimeni nu mai scapă doar cu o amenda!

SUSTEM TOT MAI PUTINI ROMANI IN ROMANIA, DE ACEEA ...
Modificare BOMBĂ a Codului Rutier: Nimeni nu mai scapă doar cu o amenda!

CECAR nu trebuie sa monopolizeze aceasta zi a Cont ...
Ziua Națională a Contabilului Român - o țară, o economie nu pot avansa fără specialiști

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Economie

Politic

Business Style

Actualitate