Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
La curăţat copaci în Spania

Sursa foto: Prompt MediaFlorin Antonescu
E una dintre cele mai întristătoare informaţii pe care le-am primit vreodată pentru difuzare: se caută spre angajare români la curățat copaci în Spania. Sigur, există ... »

Manifestari dedicate zilei Unirii Principatelor Romane

Sursa foto: Radio Cluj
Cu prilejul sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române, Instituţia Prefectului - Judeţul Tulcea în parteneriat cu Garnizoana Tulcea vor organiza miercuri, 24 ianuarie 2018, un ceremonial militar şi religios dedicat aces ... »

Start noii ediții a concursului de materiale digitale educaționale #Digitaliada

Curierul Naţional
Fundația Orange lansează a doua ediție a #Digitaliada, concurs naţional ce premiază cele mai bune materiale digitale educaționale pentru ciclul gimnazial.Competiția se desfășoară pe www.digitaliada.ro, în perioada 22 ianuari ... »

ASF: Aplicaţie online pentru identificarea clasei de bonus-malus

Curierul Naţional
Începând de astăzi, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) pune la dispoziţia asiguraţilor un instrument online prin care se pot obţine informaţii despre încadrarea în clasa bonus-malus (B/M) a autovehicu ... »

Actiuni ale Politiei Romane, pentru siguranta cetatenilor

Ieri, poliţiştii au intervenit la peste 2.500 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 7.000 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor efectuate, au constatat aproape 650 de i ... »

Primarul General, Gabriela FireaPeste 500 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa actioneze in toate sectoarele Capitalei

Primarul General, Gabriela Firea: "Peste 500 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa actioneze in toate sectoarele Capitalei. Toate tratamentele cu materiale antiderapante trebuie aplicate pana in ora 6.00 dimineata, astfel incat u ... »

Perchezitii la persoane banuite de operatiuni cu tutun

În această dimineaţă, poliţiştii din Călăraşi, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, efectuează 18 percheziţii la locuinţele mai multor persoane bănuite de crearea unui prejudiciu ... »

S.N. Nuclearelectrica SA (SNN): Unitatea 2 a CNE Cernavodă funcţionează la putere nominală începând din seara zilei de 21.01.2018, ora 22:15

Puterea Unităţii 2 CNE Cernavodă a fost redusă în dimineaţa zilei de 21 ianuarie cu 27%, această reducere de putere fiind necesară în vederea asigurării condiţiilor de lucru pentru realizarea unor lucrări de remediere ... »

Ai o afacere, bani sau proprietati? De ce trebuie să îți faci chiar acum testament!

Redactarea testamentului este poate cel mai important act pe care oamenii din întreaga lume ar trebui să îl ia în considerare. Cu toate acestea, foarte mulți dintre noi nu au încă unul și unii chiar evită total ... »

Institutul Cultural Francez: Noaptea ideilor 2018. Imaginaţia la putere

O sărbătoare a circulaţiei ideilor între ţări, culturi, domenii şi generaţii: în fiecare an, Noaptea ideilor invită publicul să descopere actualitatea cunoaşterii umane, să-i asculte pe cele şi pe cei care, prin idei ... »

TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICŢIONAT, PARŢIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ

În ultimele 24 de ore, în Capitală s-au produs 5 accidente rutiere, în urma cărora 5 persoane au fost rănite uşor.Cauzele accidentelor- neacordare prioritate vehicule.- traversarea neregulamentară a pietonilor.SEMAFOA ... »

Acţiunile desfăşurate de CNAIR SA în perioada 21.01.2018, ora 17:00 - 22.01.2018, ora 05:00 22.01.2018

În perioada 21.01.2018, ora 17:00 - 22.01.2018, ora 05:00, la nivel naţional, drumarii au acţionat astfel:- DRDP CONSTANŢA: cu 72 autoutilaje şi s-au răspândit 7 tone material antiderapant - DRDP BUCUREŞTI: cu 247 aut ... »

România va participa la cea de-a 83-a ediție a Expoziţiei Internaționale Săptămâna verde, 2018

În perioada 19 - 28 ianuarie 2018 va avea loc, la Berlin, Germania, cea de a 83- a ediţie a expoziţiei internaţionale „Săptămâna Verde”, la care Bulgaria va fi țară parteneră. La ediţia din acest an, Ministe ... »

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 1,1 milioane Euro 3 campanii care comercializeaza echipamente de masurarea curentului

Consiliul Concurenţei a sancţionat cu amenzi în valoare totală de 4.947.086,23 lei (aproximativ 1,1milioane euro) trei companii pentru realizarea unei înţelegeri cu scopul limitării comercializăriitraductoarelor de măsura ... »

MAI:La nivel naţional, la ora 8.00 dimineaţă, nu erau raportate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile şi nici nu au fost instituite restricţii de viteză sau de tonaj

În contextul atenţionărilor meteorologice COD GALBEN valabile în intervalul 21 ianuarie, ora 20,00 - 22 ianuarie, ora 22,00, la nivel naţional, la ora 8.00 dimineaţă, nu erau raportate drumuri naţionale sau autostrăzi cu ... »

Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, traficul de persoane şi mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de aproximativ 126.500 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi de peste 33. ... »

Actiuni de amploare ale politistilor olteni in weekend

În perioada 19.01.2018 - 21.01.2018, poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică au acţionat în baza Planului pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă ... »

Cadrele didactice vor evalua proiectele de manuale scolare

Curierul Naţional
Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) organizează o procedură de selecţie a cadrelor didactice în vederea constituirii grupurilor de lucru (pe discipline) care vor evalua proiectele de manuale şcolare pentru clasele I ... »

Ziua Unirii Principatelor Române sărbătorită la Cluj-Napoca

Instituţia Prefectului - Judeţul Cluj organizează în cooperare cu Divizia 4 Infanterie 'Gemina' miercuri, 24 ianuarie 2018, ora 10.00, la bustul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, o ceremonia militară şi religioasă cu oca ... »

Aplicaţie online pentru identificarea clasei de bonus-malus

Bucureşti, 22 ianuarie 2018 – Începând de astăzi, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) pune la dispoziţia asiguraţilor un instrument online prin care se pot obţine informaţii despre încadrarea în ... »

Informaţii cheie despre directiva UE privind aparatele de aer condiționat

Cea mai recentă dintr-o serie de implementări eşalonate sub egida Comisiei Europene în vederea creşterii eficienţei energetice şi reducerii emisiilor de carbon în întreaga Europă, Directiva privind proiectarea ecolo ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Opinii

Eveniment

Economie

Finante Banci

Actualitate Companii

Politic

Economie mondiala

Business Style

Actualitate

Turism

IT&C

Transporturi

Retail

Auto

Real estate

Extern

Util

Publireportaj