Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Are cine să rezolve problemele din sectorul construcțiilor, dacă Guvernul nu se implică?

Da
Nu
Nu știu
Nu mă interesează

Comentarii (1) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Cornel Coca Constantinescu: “Mai putin de 10% din evenimentele sportive din Romania sunt asigurate.”

Mădălin Iulian Mihai
Sportivii amatori, dar mai ales cei de performanta sunt expusi unui risc ridicat de accidentare, fapt ce justifica protectia din partea clubului  sportiv la care activeaza sau a federatiei sportive nationale pentru componentii loturilor nationale. Pentru a pretui valoarea sportivilor, Asigurarea de accidente a sportiviloreste este din ce in ce mai necesara in caz de accidentare  a sportivului pe teren sau la antrenament. Cifrele din Romania arata ca a ... »

Gefco si Ford isi extind colaborarea in Romania

Curierul Naţional
GEFCO România, subsidiara Grupului GEFCO, jucător global în logistica industrială și lider european în logistica automobilelor, anunță extinderea colaborării sale cu Ford Motor Company în România. &n ... »

Calculator online salariu 2018: Cele 7 metode pentru noul brut

HotNews.ro
Patronii și angajații din România pot utiliza un nou calculator online pentru calculul salariului brut în noul sistem de contribuții din anul 2018, printr-o aplicație pe internet lansată, marți, de o firmă româneasc ... »

Octombrie 2017: Creşte numărul deceselor, precum şi cel al divorţurilor

Mădălin Iulian Mihai
 Luna octombrie 2017 a adus cu ea o scădere a numărului de naşteri şi o creştere a celui ce reprezintă decesele. Căsătoriile şi divorţurile au avut şi ele de suferit, astfel, în aceeaşi lună, fiind mai multe divorţu ... »

Inspectorii antifraudă au intensificat controalele în centrele angro

Curierul Naţional
De la începutul lunii decembrie, inspectorii antifraudă fiscală din ANAF au verificat 224 de firme din centre de comercializare angro a bunurilor de larg consum din București și zona limitrofă, precum și din zonele de ... »

O politică agricolă UE mai simplă şi mai echilibrată

Curierul Naţional
   În cadrul sesiunii plenare din Strasbourg a Parlamentului European,deputaţii au aprobat marţi regulile de simplificare a politicii agricole UE, de creştere a puterii de negociere a fermierilor cu supermarketurile ... »

Blocul National Sindical organizeaza marti un miting de protest fata de Codul fiscal, in Piata Victoriei

HotNews.ro
Membrii Blocului National Sindical (BNS) organizeaza, marti, un miting de protest fata de masurile impuse de Codul Fiscal, mai ales fata de transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat. Din cauza ceremoniilor de comemor ... »

STUDIU: Mulți șoferi europeni utilizează anvelope necorespunzătoare

Curierul Naţional
A venit din nou acel moment al anului în care anvelopele trebuie adaptate la sezonul rece, însă se pare că nu toți șoferii sunt dornici să-și monteze anvelopele adecvate pentru mașina lor. Potrivit unui nou studiu efectua ... »

Ministrul Liviu Marian Pop s-a întâlnit cu reprezentanții Alianței pentru Educație de Calitate (ApEC)

Curierul Naţional
Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, s-a întâlnit luni, 11 decembrie, cu reprezentanții Alianței pentru Educație de Calitate (ApEC). Întâlnirea face parte din calendarul comun al consultărilor privi ... »

Cutremur de 3,9 pe scara Richter in judetul Buzau

HotNews.ro
Un seism cu magnitudinea de 3,9 pe scara Richter s-a produs la luni spre martii noaptea, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau.  Cutremurul, produs la ora 00:15, a avut loc la o adancime de 128,1 kilometri in apropierea oraselor: Neh ... »

Absolventul potrivit, la locul (ne)potrivit

Florin Antonescu
Comisia Europeană pune în faţa educatorilor şi la-ndemâna angajatorilor un tablou care poate fi privit inclusiv ca un ghid pentru orientare între oferta învăţăturii de carte şi cererea mediului economic: &bdqu ... »

ANOFM şi ANP au încheiat un protocol de colaborare pentru a sprijini reintegrarea în muncă a persoanelor private de libertate

Curierul Naţional
În vederea asigurării unui cadru general care să conducă la integrarea sau reintegrarea pepiaţa muncii a persoanelor private de libertate după eliberarea acestora, Agenţia Naţionalăpentru Ocuparea Forţei de Muncă derulează ... »

Festivalul FTMB de Sporturi si Arte Martiale la final!

Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) a organizat, in perioada 09 – 10 Decembrie 2017, Festivalul FTMB de Sporturi si Arte Martiale la Sala Polivalenta din Bucuresti. In cele doua zile de competitie am avut bucuria d ... »

Mișcarea de Protecția Consumatorilor a stabilit ca tema Zilei Mondiale a Protecției Consumatorilor pentru anul 2018 să fie „Crearea unor piete digitale mai corecte”

Curierul Naţional
Miscarea de Protectie a Consumatorilor a stabilit ca tema Zilei Mondiale a Protectiei Consumatorilor pentru anul 2018 sa fie „Crearea unor piete digitale mai corecte”. Plecand de la succesul campaniei #OLumeDigitalaMaiBuna, acel ... »

RBL susține independența justiției

Curierul Naţional
Romanian Business Leaders (RBL) urmărește cu atenție derularea procesului legislativ de modificare a legilor justiției și își exprimă dezacordul profund cu graba și modul în care legi organice, care stau la temelia bunei ... »

Aspecte privind azilul – dezvoltarea capacităţii instituţional la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrări Faza II

În perioada mai 2016 - noiembrie 2017, la nivelul instituției noastre a fost implementat proiectul “Aspecte privind azilul – dezvoltarea capacităţii instituţional la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrări Faz ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

predictibilitatea presedintelui Romaniei NU ESTE U ...
Presedintele Klaus Iohannis participa incepand de joi la lucrarile Consiliului European

pt migranti f.f. prost platiti. ...
1.305 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

iar cei care pleaca din sa plateca integral taxele ...
Studentii cer universitatilor sa nu creasca taxele de scolarizare pentru a acoperi majorarea salariilor profesorilor: Cresterile nu au fost corelate cu indicatori de performanta

,,coruption' se importa din ,,occitent' ...
Nicolas Sarkozy a fost pus sub acuzare și plasat sub control judiciar

ADEVĂRUL=TRANSPAREN ȚA ; LA STAT PESTE TOT : VID ...
Ministerul Afacerilor Interne supune dezbaterii publice proiectul Ordinului ministrului afacerilor interne

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Economie

Finante Banci

Actualitate Companii

Business Style

Actualitate

Turism

IT&C

Transporturi

Retail

Real estate

Extern

Util