Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Care sunt soluţiile pentru eficientizarea sistemului sanitar?

Scăderea birocraţiei
Creşterea transparenţei
Construcţia de spitale noi
Modernizarea spitalelor vechi
Parteneriatul public privat

Comentarii (7) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

Florin Jianu ales în funcția de președinte de onoare al Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători – JEUNE

Actualitate

imagine-articol-1

Data adaugarii: 2017-11-20

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

În data de 18 Noiembrie 2017,  la Budapesta, a avut loc Adunarea Generală a Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători – JEUNE, în cadrul căreia s-au derulat alegerile JEUNE pentru perioada 2017-2020. 

Ca urmare a alegerilor organizate, pentru mandatul 2017-2020, Conducerea JEUNE are următoarea structură:
- Președinte: Andrea Gelfi – Italia (Confcomercio)
- Președinte de onoare: Florin Jianu - România
- Prim-Vicepreședinte: Patrik Kovács – Ungaria (FIVOSZ)
- Vicepreședinți: Ali Yucelen – Turcia (TUGIAD) și Alberto Carvalho Neto – Portugalia (AJEPC)

Alegerea domnului Florin JIANU - Președintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România în funcția de Președinte de onoare al JEUNE este o relizare deosebit de importantă pentru România, atât în contextul dezvoltării spiritului antreprenorial în rândul tinerilor, JEUNE reprezentând peste 1,6 milioane de antreprenori, prin raportarea la viitoarele politici europene care vor cuprinde elemente și propuneri din partea unei organizații patronale din România, reprezentată astfel, la cel mai înalt nivel. Numirea domnului Florin Jianu în funcția de președinte de onoare al JEUNE, reprezintă o premieră în istoria JEUNE, decizie luata ca urmare a rezultatelor deosebite obținute pe parcursul mandatului de presedinte, din perioada 2012-2014.

 “Mulțumesc reprezentanților celor peste 1.6 milioane de tineri antreprenori din întreaga Europa care mi-au acordat votul lor pentru această poziție. Să fiu președintele de onoare al celei mai mari organizații de tineri antreprenori, înseamnă recunoașterea muncii mele din cadrul acestei echipe performante.
Mă onorează faptul că am devenit primul președinte de onoare în istoria celor 25 de ani ai acestei organizații. Urez succes noii echipe executive în frunte cu președintele Andrea Gelfi, reprezentantul uneia dintre cele mai importante organizații europene de tineri antreprenori, Giovanni Confcomercio, Italia. Sunt convins că sub conducerea acestuia, JEUNE se va dezvolta și își va diversifica activitățile în domeniul tinerilor antreprenori. De asemenea, sunt impresionat de dimensiunea globală a organizației noastre și, în calitate de presedinte de onoare, voi sustine toate proiectele noastre și voi fi parte a viziunii impuse de noul leadership.” - Florin JIANU - Președintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.


JEUNE – Young Entrepreneurs Organization of the European Union a fost fondată în anul 1994 și este alcătuită din 19 organizații care reprezentintă interesele a peste 1,6 milioane de antreprenori. Organizația se axează pe promovarea spiritului antreprenorial, realizarea de inițiative de lobby pentru programele dedicate tinerilor, organizarea de parteneriate cu instituțiile europene care vizează crearea unui dialog permanent pentru dezvoltarea politicilor și programelor dedicate tinerilor antreprenori, implementarea unor proiecte care vizează mobilitatea tinerilor, asigurarea cooperării dintre mediul universitar și cel de business, precum și în facilitarea schimbului de bune practici dintre tinerii întreprinzători. 
România este reprezentată în cadrul JEUNE de către ASOCIAȚIA PATRONATUL TINERILOR ÎNTREPRINZĂTORI DIN ROMÂNIA. 
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de costica:
  Colaboratori online acasa. Selectam urgent colaboratori online acasa. Lucru pe calculator. Castiguri foarte motivante. Contract. Suport pas cu pas. Totul este legal. Solicitati acum detalii la adresa noastra de gmail: [email protected] gmail com
  2017-11-20, 17:54:39 (adresa: 5.40.239.*)
Adauga comentariul tau:
* Nume: Email:

* Mesaj:

caractere rămase.

Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania trebu ...
Parlamentul legiferează un sistem paralel de pregătire postuniversitară. Masteratele, în pericol

cei cu pensii speciale impotriva poporului! ...
Jandarmii, tot mai agresivi. Protestatarii nu sunt lăsați să se apropie de Casa Poporului. Pentru prima dată, jandarmii apără și sediul PSD Iași

KIM JONG UN si KIM JONG DOI= dracNEA PENTRU NOI !( ...
5.000 de oameni protestează în Capitală împotriva modificării Legilor Justiției

KIM JONG UN si KIM JONG DOI= dracNEA PENTRU NOI !( ...
5.000 de oameni protestează în Capitală împotriva modificării Legilor Justiției

Felicitari, Austria ! ...
Austria: Extrema dreaptă intră în forță la guvernare

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Actualitate

IT&C

Transporturi