Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro




« Alte articole din categoria Actualitate

BRD, alături de alte 20 de companii de prestigiu, oferă joburi şi stagii de practică la ASE Job & Internship Fair 2014

Actualitate



Data adaugarii: 2014-03-25

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Studenţii din facultăţile cu profil economic au oportunitatea de a aplica pentru un internship la BRD-Groupe Sociate Generale, a doua cea mai mare bancă din România, care va participa în calitate de partener oficial la ASE Job & Internship Fair 2014, organizat de Academia de Studii Economice din Bucureşti prin Centrul de Carieră ASE şi Asociaţia Absolvenţilor ASE - ALUMNI ASE, împreună cu Uniunea Studenţilor ASE (USASE).
La târg vor participa peste 20 de companii, care vor pune la dispoziţia studenţilor şi absolvenţilor zeci de locuri de muncă sau stagii de practică.

BRD şi BNR sunt partenerii oficiali ai ASE Job & Internship Fair 2014!

BRD-Groupe Sociate Generale este în căutare de studenţi cu profil economic, care au rezultate academice foarte bune, pasionaţi de domeniul bancar, flexibili, energici, inovativi, cu bune abilităţi de analiză şi, nu în ultimul rând, care demonstrează spirit de echipă. Compania va participa la cea de a doua ediţie a Târgului oficial ASE Job & Internship Fair, organizat de către Academia de Studii Economice din Bucureşti prin Centrul de Carieră ASE şi Asociaţia Absolvenţilor ASE - ALUMNI ASE, împreună cu Uniunea Studenţilor ASE (USASE), ce va avea loc în ziua de 02 aprilie 2014.
Ziua de standuri va fi dublată de un maraton de workshop-uri organizate în perioada 31 martie -03 aprilie 2014, la Bucureşti, clădirea Ion N. Angelescu (Căderea Bastiliei).
"BRD are un parteneriat de tradiţie cu ASE, an de an colaborând pe diferite proiecte: workshopuri de carieră, conferinţe, Şcoala de Vară şi multe altele. Prin acestea, căutăm să aducem împreună o valoare adăugată în pregătirea profesională a studenţilor. ASE Job & Internship Fair, din data de 2 Aprilie, este unul dintre aceste proiecte, fiind parteneri de la prima ediţie", a declarat Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Societe Generale.
Pe lângă stagiile de practică oferite, prin participarea la ASE Job & Internship Fair, BRD-Groupe Sociate Generale va aduce în discuţie subiecte de interes pentru studenţii de la ASE şi le va răspunde la numeroase întrebări, astfel încât aceştia să poată face alegerea potrivită privind debutul carierei lor.
"Venim la această nouă ediţie cu acelaşi entuziasm şi dorinţa de a împărtăşi din experienţa noastră studenţilor participanţi, pentru a le oferi sfaturi şi informaţii concrete", a mai adăugat Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Societe Generale.

Peste 20 de companii de prestigiu la Târgul ASE de Joburi!

Totodată, studenţii şi absolvenţii aflaţi în căutarea unui stagiu de practică sau a unui loc de muncă, vor avea şansa de a aplică la una dintre zecile de poziţii puse la dispoziţie de cele peste 20 de companii participante la Târgul oficial ASE Job & Internship Fair 2014.
În data de 2 aprilie 2014, tinerii vor avea ocazia să poarte discuţii cu responsabili ai companiilor participante. Printre aceştia se numără ai evenimentului BNR şi BRD; Partenerii: ACCA, BCR, Deloitte, E&Y, Genpact, KPMG, Lidl, McDonals, P&G, PwC, Reckit Benckiser, dar şi Expozanţii: Coca-Cola, G2 Travel, Henkel, HP, ING, Mega Image, Orange, Rompetrol, Tradeville, Webhelp.

În perioada 31 martie - 3 aprilie 2014 studenţii şi absolvenţii sunt invitaţi să participe la cele peste 20 de workshop-uri organizate în cadrul târgului.
Târgul ASE Job & Internship Fair, ediţia a 2-a se adresează deopotrivă comunităţii studenţilor şi absolvenţilor ASE şi mediului de afaceri, companii multinaţionale şi întreprinderi mici şi mijlocii din România, dorind să creeze interfaţa dintre angajatori şi angajaţi, ca suport al celor mai bune oferte de locuri de muncă şi de practică şi să devină o platformă de lansare în carieră.
Cei care îşi doresc să se înscrie la Târgul ASE Job & Internship Fair 2014 sunt invitaţi să transmită intenţia de participare pe adresa de E-mail: jobfair@ase.ro, pentru a putea intra în posesia informaţiilor utile.
Pentru orice detalii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la ALUMNI ASE, tel. 021.311.87.20, E-mail: jobfair@ase.ro sau contact@alumni.ase.ro.

Pentru orice alte informaţii, vă stăm la dispoziţie:

Vă mulţumim frumos,

Andreea Drăgan
PR Executive RV Events
Ţel: 0730 318 123
andreea@replicavedetelor.ro

Cristina Cojucar Toma
PR Manager RV Events
Ţel: 0721 659 514
cristina@replicavedetelor.ro
www.ReplicaVedetelorEvents.ro
 
 • Currently 5.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 5.0 din 1 vot

 



Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  3 printre vizati sai pui pe merkel si macron ...
  O nouă bază militari cu soldaţi NATO în România

  COLUMBIA 8 DUMNEZEU 8; COLUMBIA 16 Iisus Hristos 1 ...
  Columbia va deveni primul “partener mondial” latino-american al NATO

  4 cu civilizatia lor au poluat si distrus natura e ...
  O nouă bază militari cu soldaţi NATO în România

  4 civilizatie si securitate pt EI,colonie si sclav ...
  O nouă bază militari cu soldaţi NATO în România

  Autoritățile locale : n-are WC-URI publice,st. ...
  Comisarul Corina Cretu solicita autoritatilor locale să acceseze sursele de finanțare ale Comisiei Europene

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Finante Banci

  Piata bursiera

  Actualitate Companii

  Specializat

  Politic

  Economie mondiala

  Actualitate

  Turism

  IT&C

  Transporturi

  Auto

  Real estate

  Extern