Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Care sunt soluţiile pentru eficientizarea sistemului sanitar?

Scăderea birocraţiei
Creşterea transparenţei
Construcţia de spitale noi
Modernizarea spitalelor vechi
Parteneriatul public privat

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
Poliția Română, Ambasada Statelor Unite ale Americii și Fundația Hanns Seidel au organizat cea de-a XIV-a Reuniune anuală a șefilor structurilor de combatere a criminalității organizate din Europa de Sud-Est.

Sursa foto: Jurnalul National
În perioada 19 — 22 septembrie a.c., la Sibiu, a avut loc cea de-a XIV-a Reuniune anuală a șefilor structurilor de combatere a criminalității ... »

Ovații pentru opera Oedipe de Enescu la Royal Festival Hall din Londra

Sursa foto: Southbank Centre
Opera 'Oedipe' de George Enescu, condusă de maestrul Vladimir Jurowski, director artistic al Festivalului 'George Enescu', a deschis, sâmbătă seară, noul sezon London Philharmonic Orchestra în celebra Royal F ... »

Legea risipei alimentare: Ce modificări vor autoritățile să aducă

Sursa foto: bloggerb1.ro
Un proiect de amendare a Legii diminuării risipei alimentare prevede ca asociațiile și fundațiile să nu mai poată cumpăra de la comercianți la prețuri foarte mici alimente aflate în curs de expirare, astfel ca ulterior să le ... »

Articole din editiile precedente:

Peste 200 de români părăsesc ţara în fiecare zi

Mădălin Iulian Mihai
6 milioane de români locuiesc pe teritorii ale ţărilor din întreaga lume14.000 de medici români lucrează în afara ţării Spania şi Italia găzduiesc cei mai mulţi româniÎn 2016, România s ... »

UGIR sprijina promovarea unui proiect de lege privind licențierea societăților comerciale care difuzează presa scrisă

Patronatul Difuzorilor de Presă - PDP este o organizație patronală fondată în anul 2011, afiliată Uniunii Generale a Industriașilor din România - UGIR. În prezent, patronatul reprezintă interesul a circa 30 de compa ... »

Asociația Magistratilor din România (AMR) continuă să susțină, cu consecvență, luările de poziție din interiorul sistemului judiciar

Asociația Magistraților din România (AMR), organizație neguvernamentală, apolitică, națională și profesională a judecătorilor și procurorilor, declarată ca fiind 'de utilitate publică' prin HG nr. 530/ 21 mai 2008 ... »

Victor Negrescu: Consumatorul român trebuie să beneficieze de aceleași drepturi ca și ceilalți consumatori europeni

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a participat, vineri, 22 septembrie, la dezbaterea cu tema 'Protecția consumatorului — element esențial în realizarea unei piețe interne mai aprofundată și mai ... »

Pozitia Federației Sindicatelor Automobilul Românesc cu privire la intenția Guvernului de a transfera contribuțiile plătite de angajator în sarcina angajatului

Sindicatul AUTOTURISME DACIA, Sindicatul FORD CRAIOVA, Sindicatul MAGNETTO WHELLS DRAGĂȘANI, Sindicatul COMPONETE AUTO TOPOLOVENI, Sindicatul SOLIDARITATEA TOPOLOVENI, Sindicatul INERGY PITEȘTI, Sindicatul UAMT ORADEA au luat act cu &ici ... »

Poşta Română îşi extinde flota auto cu 180 de autoutilitare

BUCUREŞTI, 22 septembrie 2017 - Compania Naţională Poşta Română va achiziţiona un număr de 180 de autoutilitare, în urma a două contracte pe care le-a semnat cu  Renault Commercial Roumanie şi Ford România. S ... »

Declarația de presă a Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, susținută la finalul participării la cea de-a 72-a sesiune a Adunării Generale a ONU

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a susținut joi, 21 septembrie a.c., la sediul ONU din New York, o declarație de presă, la finalul participării la cea de-a 72-a sesiune a Adunării Generale a ONU.Vă prezentăm &icir ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

intra in PSD ...
Gabriel Oprea se pregătește sa revina în politică

FI INTELIGENT SI GANDESTE PENTRU VIITOR SANSA TA E ...
Toma Petcu, Ministrul Energiei anunta listarea a 10% din Hidroelectrica

Kim Jong Un si Kim Jong Doi=DRACnea pentru noi ! ...
Se pregăteşte audierea lui Liviu Dragnea?

Kim Jong Un si Kim Jong Doi=DRACnea pentru noi ! ...
Se pregăteşte audierea lui Liviu Dragnea?

Poti primi si 10 mil imigranti dar nu mai esti pop ...
Peste 200 de români părăsesc ţara în fiecare zi

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: